Як Президент України відкрив Норвегію.

25 жовтня 2016, 12:51
Власник сторінки
0
136

З 17 - 21 жовтня 2016 року у місті Осло (Норвегія) відбувся щорічний “Тиждень інновацій Осло” (Oslo Innovation Week – OIW2016),

який є вагомою  регіональною платформою для проведення зустрічей з метою обговорення можливостей розвитку нових інноваційних технологій.

Під час OIW2016 відбулося багато бізнес-зустрічей, майстер-класів,  семінарів, лекцій та конференцій на тему інновацій у різних сферах. Вони пройшли у різних частинах міста. По закінченню, серед стартапів, був вибраний переможець, якому вручили 300 000 крон на втілення своєї ідеї.

Хотілось би відзначити, що 18 жовтня вперше відбувся офіційний візит Президента України П.О. Порошенка до Королівства Норвегія.

У рамках цього заходу був проведений Українсько-норвезький бізнес-форум, організований Норвезько-української торгової Палати (NUCC), за підтримки Посольства України у Королівстві Норвегія та Українського Національного Комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine), у ході якого відбувся розгляд питань агросектору, ІТ-технологій та інженерії, а також сфери будівництва. Від Норвегії форум відвідала Прем’єр-міністр Ерна Солберг.

Українська та норвезька економіки у вагомій мірі можуть доповнювати і підсилювати одна одну. Королівство Норвегії є винятковою моделлю держави загального добробуту.  Вона володіє передовими технологіями, найбільше в галузі поновлювання джерел енергії. В свою чергу Україна відома своєю сільськогосподарською галуззю. Вона знаходиться в процесі комплексної модернізації багатьох галузей економіки. На території України проводиться багато форумів, що говорить про бажання рухатися у перед. В країні  існують всі потрібні передумови для покращення бізнес клімату.

 

  Автор Шашоріна Наталія

#OIW2016 #powercouples 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Петр Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.