Нетрадиційні розваги мажорів-нюхачів.

10 жовтня 2016, 10:47
Власник сторінки
0
5704
Нетрадиційні розваги мажорів-нюхачів.

Можливо Мішу Бєжана та Дануцу пов'язує щось більше ніж політика та алкоголь?

Про скандальний імідж алкоголіка-гурмана Олександра Дануци в Кропивницькому знають усі, хто знає Дануцу. П’яні гулянки, дорогі алкогольні напої та найдорожчі заклади громадського харчування. На початку політичної кар’єри за все це платили спонсори Сашка. Згодом він сів на шию дружини та  транжирив гроші її батька. В той же час, йому завжди щастило на компаньйонів, які могли з власної кишені оплатити й більш екзотичні розваги. Дорогі алкогольні напої – використовувалися лише для розігріву. Далі в справу йшов кокс – одна з найдорожчих незаконних розваг для мажорів, а вже й потім справа доходила до дівчат. Повіями, стриптизерками та студентками сьогодні вже нікого не здивуєш. А от групові оргії – це вже розвага для обраних. Не дивно, що в наркотичному угарі на гулянках Дануци часто виникали й не традиційні сексуальні зв’язки. Жінка тривалий час закривала на все це очі. Інтрижки з молодими дівчатами вона вже давно перестала сприймати серйозно. А от зраду благовірного з іншим чоловіком пробачити не змогла.

Коли в Кропивницькому відкрився модний дискоклуб «Провокатор» Дануца одразу став приятелем одного з співвласників закладу – іншого молодого мажора Михайла Бєжана. Саме Дануца навчив свого майбутнього кума нюхати кокс. Саме він відкрив Мишкові світ небачених задоволень та екзотичних розваг. «Провокатор» був найпопулярнішим клубом у Кропивницькому,та приносив шалені прибутки. Кількість відвідувачів іноді навіть перебільшувала 1000 чоловік за одну ніч. Малолітки задовольнялися дешевим алкоголем в «Копілці», а зрілі та грошовиті клієнти мали вибір від коктейлів на барі до наркотиків. Все це під прикриттям корумпованих чиновників та правоохоронців. Але все колись закінчується. Тому останні кілька років провокаторські дискотеки стали рідкістю, а Міша на пропозицію того ж Дануци пішов у політику, та навіть став депутатом. Тепер клуб, замість того, щоб приносити гроші та розваги, став місцем для здебільшого політичної агітації.

Новим місцем розваг мажорів, серед яких виділялися збитий льотчик Дануца та новоявлений політик Бєжан став старий та добре відомий клуб «Джунглі». Спочатку хлопці просто заходили туди випити віскі та познімати молоденьких  дівчат на сауну. Далі, коли трохи освоїлися, почали чудити прямо в клубі. Зважаючи на статусність та скандальну репутацію цих відвідувачів, охорона робила вигляд, що їх не помічає. Крім того в їх компанії частенько почав з’являтися раніше судимий за зґвалтування Віталик Бєлов, який поводив себе на людях як хвацький бандит. Постійні гулянки зближували хлопців, а кокс, який вони приносили з собою та демонстративно нюхал зі столу, затуманював розум. Під ранок, коли відвідувачі розходилися, а охорона «Джунглів» мирно куняла, мажори переходили до задоволення своїх ницих бажань.

До оргій двох «тарзанів» Дануци та Бєжана в «Джунглях» долучали знятих, та вже повністю неадекватних після випитого, викуреного та винюханого дівчат. Іноді хлопці «зажигали» й удвох. Саме з цього колись почалася його  політична кар’єра, саме через це від Дануци пішла жінка, та саме це ще більше зближувало його з Бєжаном. Не думаючи про наслідки хлопці розважалися як могли. Наркотики та алкоголь створювали ілюзію, що все це не насправді, а наче в якомусь кіно. І в цьому теж була доля правди. Адже оргії Бєжана та Дануци хоч і залишалися таємницею для громадськості, все ж ретельно фіксувалися камерами спостереження клубу. Особливо це стосувалось моментів, коли мажори лишалися вдвох і віддавалися один одному. Мабуть, такі гидкі фільми ніколи не покажуть в кінотеатрі «Портал», але навіть саме їх існування не може не обурювати, а особливо враховуючи можливий доступ до плівок з боку колишнього ґвалтівника Віталика Бєлова. 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: провокатор,Блок Петра Порошенко,Партия УКРОП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.