У Дніпрі викрито стеження за офісом обласного осередку Радикальної партії

06 вересня 2016, 11:02
Власник сторінки
народний депутат України фракції Радикальної партії Олега Ляшка
0
64

Правоохоронні органи продовжують незаконний тиск на Радикальну партію Олега Ляшка.

Вчора в Дніпрі було виявлено стеження за будівлею, де знаходиться офіс осередку Радикальної партії Дніпропетровської області.

Кілька молодиків у «штатському», машина, повна змінних номерів, обладнання для стеження, яке здійснюється, як виявляється, як мінімум другий місяць.

Представники компанії S.Group запросили цих людей на розмову. Спочатку вони хотіли тікати, відмовилися розмовляти і представлятися. А коли адвокати викликали патрульну поліцію за номером 102, ці люди зізналися, що є представниками правоохоронних органів та пред’явили відповідні посвідчення.

На фото і відео можна побачити, як ці суб’єкти спочатку намагалися приховати свою діяльність.

Я телефонував керівнику управління Національної поліції у Дніпропетровської області. Він сказав, що вперше чує про такий інцидент та про будь-які подібні дії представників органів внутрішніх справ.

У мене кілька простих запитань до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Генерального прокурора Юрія Луценка, голови Служби безпеки України Василя Грицака.

Хто ці люди? Вони стежили за офісом партії, за компанією, чи моєю родиною?

Чи це дійсно співробітники поліції чи інших підрозділів МВС? Якщо так, то хто дав доручення вести стеження? У тому, що це було організоване зовнішнє стеження, думаю, немає сумнівів? На якій підставі? Якщо є законні підстави, то в рамках яких кримінальних проваджень? Чи є санкція суду на таке спостереження? 
Якщо це незаконні дії, то чи відкрили на підставі поданої представниками компанії S.Group заяви до поліції кримінальне провадження?

Наразі все це виглядає як продовження тиску на опозиційну політичну силу перед початком нового політичного сезону, тиск на партію, тиск на мене як опозиційного політика, тиск на тих, хто має опозиційну точку зору і говорить правду про дії влади.

Звичайно, я направлю відповідні звернення із вимогою офіційно відповісти на всі ці запитання до Генеральної прокуратури, МВС та СБУ.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/sergey.v.rybalka/posts/1765225793753032 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.