РИҐИ – В ПОЛІТОЛУХИ

04 серпня 2016, 15:35
Власник сторінки
1
519
РИҐИ – В ПОЛІТОЛУХИ

думки з приводу

Колишні риґи, які в часи Януковича крали, брехали, виправдовували, дезорієнтували тощо тепер, коли їхній бос і пахан ганебно втік з України, покинувши їх напризволяще, їм хочеться шани і поваги, і публічности.

Ото вони тепер тіпа експерти.

Інна Богословська – чорнорота антиЮля, не злазила з телеефірів при Януковичі. А коли дарувала розу своєму партійному босу при камерах щебетала йому «Ви такий сексуальний…» Колись мав необережність бути з сею дамою в одному прямому етері на п’ятому каналі. І кажу: «Ахмєтов, на жаль, бере на роботу лохів». І тут Інночка Богословська вибуха обуренням і лупить себе п’ястуком у впалую грудь: «Я лошиця, я лошиця!» Ледве-м її втихомирили.

Ганна Герман (вона ж Стеців) працювала на КҐБ ще в часи Чорновола-голови Львівської облради. Був такий випадок у Львові – голова СБУ Марчук запізнився на пре суху на годину. Всі розбіглись, а Ганька ні. Щось знала. І генерал Марчук дав прес-конференцію тільки їй. потім радіо Свобода, Прага, чоловік-дипломат. І врешті – прес-секретарство у Януковича. Результат її чорноротої діяльности відомий – втратила двох синів і репутацію в усіх сенсах цього слова. Але знову пнеться ув інформаційний простір.

Тарас   Чорновіл – недалекий діяч, що завше не влад покидає політичну команду. Починав у НУНС Юща, потім пішов до ПР, коли та програла. Потім покинув ПР, коли та виграла. Тепер ця політична повія записалась в експерди – воня по етерах, гаварить і камінтіруіт.

Василь Горбаль – спонсор московського патріархату, невдатний львівський губернатор, фальсифікатор виборів 2004 року (ПЕЧЕНЬКІ), троєженець, банкір-злодій. А й він туди ж – лізе щось коментувати, експертувати, разґлаґольствовать.

Пора вже цих балакунчиків-риґів притягнути до українського трибуналу за антиукраїнську діяльність.

Діяльність риґів відригується українському суспільству до сьогодні, і залишати злочин без покарання – злочин перед прийдешнім і майбутніми поколіннями.

Роман КУХАРУК

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.