Єдиний шанс рятувати країну - повне перезавантаження влади

29 липня 2016, 14:52
Власник сторінки
Глава совета Политической партии местного самоуправления
0
114

Єдиним шансом рятувати країну, почати дієві економічні реформи Діюча влада себе повністю дискредитувала.


Єдиним шансом рятувати країну, почати дієві економічні реформи, відродити інвестиційний імідж, повернути та посилити рівень гарантованого Конституцією соціального забезпечення громадян, є повне дострокове перезавантаження Верховної ради та Уряду.

До влади мають прийти фахівці з державним мисленням, які в змозі адаптувати та впровадити в Україні кращий досвід Європи стосовно посилення ролі місцевих громад в управлінні державою. Лише фінансова та адміністративна самодостатність регіонів, реальний вплив органів місцевого самоврядування на державні процеси, забезпечать сталий розвиток економіки, розбудову усіх сфер народного господарства, припинять війну, нададуть поштовх до залучення інвестицій, призведуть до зростання доходів населення. 

Лише так українці зможуть зберегти єдину суверенну державу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: коалиция,Выборы,досрочные выборы,Верховная Рада,парламент,Парламентские выборы,выборы в Верховную Раду,Володимир Гройсман,Владимир Гройсман,коалиция в Украине,формирование коалиции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.