Саакашвілі піариться на критиці інших, а не на результатах своєї роботи

27 травня 2016, 17:52
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
190

За час відчайдушної антикорупційної діяльності в Україні, згідно з офіційною декларацією про доходи, Саакашвілі став офіційним міліонером.

Щоразу, коли оточення Міхеїла Саакашвілі опиняється в центрі скандалів щодо незаконних оборудок або службових зловживань, аргумент команди грузинського реформатора завжди один – це все відповідь влади на його реформаторські подвиги, боротьбу з корупцією і шалену популярність в суспільстві. Наприклад, вчора правоохоронні органи проводили обшук у кабінеті помічника Саакашвілі, екс-Генконсула Грузії в Україні Теймураза Нішніанідзе, фонд якого незаконно отримав відшкодування ПДВ в сумі 20 мільйонів гривень. Голова Одеської ОДА відразу ж назвав оперативний захід, в ході якого були виявлені докази незаконної діяльності його соратника, політичним переслідуванням. І справді, хіба це порушення, коли мова йде всього лиш про кілька десятків мільйонів гривень?

Те ж саме стосується і протеже Саакашвілі, голови Одеської митниці Юлії Марушевської, яка за службову недбалість і порушення закону, на підставі об’єктивних фактів отримала кілька доган від ДФС і тут же поквапилася заявити, що керівництво фіскальної служби просто шукає приводу її позбутися. Але якщо допитливий громадянин матиме бажання розібратися, хто в цій ситуації правий, а хто виправдовується, то в публічному доступі можна знайти і зазначені догани, і переглянути офіційну статистику, яка розкриває реальні «досягнення» Марушевської на Одеській митниці, що демонструє далеко не передові результати в роботі.

Таких прикладів лише за останній час можна навести чимало. Тому хотілося б порадити губернатору Одещини популяризувати себе і свою команду не на критиці і звинуваченнях усіх довкола, а, передусім, на реальних результатах своєї роботи. Не проводити по всій Україні антикорупційні форуми, а на практиці боротися з корупцією в Одеській області, не зводити роботу керівника регіональної митниці до щоденної публічної критики ДФС, а демонструвати високі показники в роботі митників, зрештою, не розповідати світовим медіа, як погано все в Україні, а бодай усунути корупційні схеми у власному ж оточенні.

І, насамкінець, один промовистий факт. За час відчайдушної антикорупційної діяльності в Україні, згідно з офіційною декларацією про доходи, Саакашвілі став офіційним міліонером. Виявляється, бути головним антикорупціонером у нашій країні надзвичайно вигідно…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Міхеїл Саакашвілі,Юлия Марушевская
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.