Савченко просять про нові законопроекти. Тепер для армії!

26 березня 2016, 21:39
Власник сторінки
0
68

Ініціювання змін до законодавчого регулювання служби у резерві Збройних сил України

До Надії Савченко звернулися з проханням ініціювання змін до законодавчого регулювання служби у резерві Збройних сил України та запровадження якісно нових підходів до викладання предмету «Захист Вітчизни» в середніх загальноосвітніх навчальних закладах, - повідомили в ГО «СПАС».

Зокрема, в листі громадських активістів пропонується збільшити бюджетні видатки на щорічні програми підготовки резервістів та зараховувати військовослужбовцям резерву Збройних Сил України рік служби в резерві, незалежно від кількості днів проведених безпосередньо в тренуваннях, навчаннях і перевірці знань та навичок, - за 4 місяці стажу військової служби.

Також пропонується збільшити кількість годин предмету «Захист Вітчизни», відновити систему літніх військово-навчальних таборів для учнів 9-11 класів. І забезпечити класи необхідним інвентарем, в першу чергу учбовою зброєю для навчання правилам поводження зі зброєю (розбирання та складання, заряджання та розряджання, виконання стройових прийомів зі зброєю), в тому числі і зразками сучасною зброї виробництва вітчизняного (Форт 221,224, 401) і іноземного на озброєнні країн НАТО (М-16).

«Ми високо оцінили перші кроки Надії Вікторівни в законотворчій роботі, законопроект №3413, стосовно зарахування строку перебування в «СІЗО» в строк покарання день за два. Надія Савченко сьогодні опинилася під слідством, за гратами, на чужині. Біль і страждання засуджених та людей, які знаходяться під слідством їй зрозумілі.

Також ми поважаємо Надію Савченко як українського офіцера. На весь світ старший лейтенант Савченко демонструє незламність бойового духу українського вояка.

Тому ми вважаємо, що Надія Савченко виважено і серйозно віднесеться до нашої пропозиції щодо окремих змін в забезпеченні і порядку проходження служби у військовому резерві Збройних сил України та в підходах до навчального процесу в середніх загальноосвітніх навчальних закладах з предмету«Захист Вітчизни», - прокоментував голова правління ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Федчишин Андрій,Андрій Федчишин,Олег Пилипенко,Надежда Савченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.