ЩО РАНІШЕ- ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ЧИ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ? ЩО ВАМ КРАЩЕ, В ЛОБ, ЧИ ПО

19 березня 2016, 20:21
Власник сторінки
Аптекар
0
57

Децентралізація

Європейський союз пропонує Україні децентралізацію влади як базову засаду демократичних перетворень. Тут є дві складові: політична і економічна..В політичному плані при наявності громад децентралізація віддає на місцях владу народу. Тому сьогодні, влада (ОЛІГАРХИ), шляхом укрупнення знищують громади навіть ті, що були до цього часу. Банда проведе децентралізацію, тільки не буде кому її взяти, ліквідуються селищні Ради. Схожими засобами комуністичний тоталітарний режим проводив колективізацію в 1930 - 1950 роках. В той час було знищено мільйони фермерських господарств, будівлі знесені, УКРУПНЕНО громади. Слідуючим етапом в 1937 - 1938 роках було репресовано на території Житомирської області 19.000 селян- одноосібників,з яких 14.000 було розстріляно! Розстріляно тут, в Житомирі. Потім слідуючі хвилі терору- селяни господарствами, сімями були переселені на схід України, на Казахстан, засуджені до Сибіру. Така була Конституція, таке було написане законодавство. Так забрали в селян землю. Таке було встановлено законодавче право приватної власності!

Сьогодні в Україні йдуть ті самі процеси. Контрреволюційні сили намагаються переписати Конституцію України, готові плани УКРУПНЕННЯ, затіяна війна для фізичного нищення українців, створена мільйонна армія міліції-поліції та інших спецвійськ. Мета терору - забрати землю! На тому самому праві приватної власності від 1937 року! В Незалежній "забули" змінити комуністичний закон про право приватної власності! А ви скажете, що переписували, але я скажу, що, мабуть ні, коли історія змогла повторитись знову.

Друга складова - економічна. Дуже просто, якщо десь не доконали народ політично, то село без дотацій приречене на фізичне знищення. Це економічий терор саме села, через відсутність достатньої інфраструктури платників податків. Це також соціальний терор через відсутність фінансування соціальних програм. Таким чином створюються передумови аналогічні дерибану підприємств, коли селянин, як раніше робітник, віддасть свій пай за безцінь.

Таким чином децентралізація палка в двох кінцях, якщо вона буде проведена після утворення територіальних громад -це благо, якщо децентралізація пройде так як все завжди, тоді кінець державі. У вас є родичі, знайомі чи друзі які належать до територіальної громади, може Ви створили таку громаду? Тоді бігом створюйте, адже потрібна економічна інфраструктура платників податків, щоб вижила ваша громада, так просто! Спішіть. Встигнете, якщо ВОНИ вам для цього ще дадуть час.

Такі олігархічні проекти мають одне обличчя в Україні і світі - створити умови для збереження своїх награбованих багатств!
В даному випадку і територіальні громади і децентралізація влади є збереженням олігархічної диктатури та влади в Україні.

При участі в таких терорах Росії та світового імперіалізму, така міжнародна політика є процесами глобалізації не тільки в Україні, але характерна для всього світу.

ШЛЯХ ТВОРЕННЯ МАЙБУТНЬОЇ УКРАЇНИ лежить тільки через боротьбу за владу для становлення НАРОДОВЛАДДЯ. Відповідно до програми українського націоналізму від
С.Бандери. А на мою думку, то з повною НАЦІОНАЛІЗАЦІЄЮ, щоб не було потреби у війні між українським та російським народами! З НАЦІОНАЛІЗАЦІЄЮ, це вже український НЕОНАЦІОНАЛІЗМ 21 -го століття!

Ветеран НРУ В.Чорновола.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.