Рішення української політичної кризи в руках Європи

18 березня 2016, 17:16
Власник сторінки
журналiст
0
19

В черговий раз досягнення Майдану виявилися під загрозою, політики, які прийшли до влади в результаті народної революції не можуть поділити крісла, портфелі та місця біля годівниці.

В черговий раз досягнення Майдану виявилися під загрозою, політики, які прийшли до влади в результаті народної революції не можуть поділити крісла, портфелі та місця біля годівниці. Так само було і після помаранчевої революції, в результаті на вершину політичної влади піднявся Янукович.
Яценюк, якого хвиля народного гніву посадила в прем'єрське крісло, не тільки не виконує своїх прямих функцій щодо позбавлення країни від корупції і виходу з масштабної кризи, а й взагалі всіляко саботує ці процеси. Розставляє своїх людей на ключові пости в міністерствах, бере участь в сірих схемах і всіляко перешкоджає оздоровленню української економіки. Воно зрозуміло, адже в каламутній воді завжди простіше відмивати гроші витягнуті з бюджету. Нинішній "гарант" звичками взагалі все більше нагадує старого, так що у народу виникає закономірне питання, а в чому взагалі був сенс революції гідності?
Насправді це розуміють не тільки прості люди, які отримують щомісяця астрономічні рахунки за комунальні послуги і щодня бачать цирк на екранах телевізорів у виконанні клоунів Порошенко і Яценюка. Це розуміють і багато політиків, які мають вагу в нашій державі, але на жаль не володіють реальною владою що-небудь змінити.
Незважаючи на всі заяви про демократичні принципи управління, ні Порошенко ні Яценюк цим принципам не дотримуються. Саме тому цивілізовані зміни в політичному житті можуть відбутися тільки за сприяння Європи.
Група політиків звернулася з листом до вищих європейських чиновників - президентам Юнкеру, Шульцу і Туску:









    
http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://www.fair-news.de/pressemitteilung-1091767.html

    У листі група політиків просить європейців використовувати свій політичний вплив на Порошенко і Яценюка для м'якої зміни влади в країні.
Панам єврочиновникам слід гарненько подумати над цим проханням, адже мати на своїх кордонах злиденну, обкрадену країну, до чого стрімко скочується Україна завдяки її керівництву, не найкращий варіант. А громадянам України треба сподіватися, що це прохання буде почута і досягнення революції гідності не будуть розтоптані декількома дорвалися до влади кланами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.