Ставимо хрест на світській державі? "Єврооптимісти" здають дітей попам...

16 лютого 2016, 21:53
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
1
349
Ставимо хрест на світській державі?  Єврооптимісти  здають дітей попам...

Тільки в Україні могли назвати "антидискримінаційним" закон про вивчення релігії в комунальних школах.


Читаємо уважно прийнятий в першому читанні законопроект № 3501 за авторством "єврооптимістів" Заліщук, Лещенка, Найєма і ще чотирьох євроінтеграторів з БПП та НФ: "не вважається дискримінацією.. встановлення релігійними організаціями ТА ГРОМАДАМИ особливих вимог щодо релігійних переконань, статі у сфері діяльності, безпосередньо пов’язаної з богослужінням, релігійними обрядами і церемоніями, а також релігійною освітою або вихованням".

Що значить "релігійними організаціями та громадами"? Релігійні громади є релігійними організаціями. А які ще громади у нас є? Правильно, ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ.

Як тільки закон буде прийнято, купа місцевих рад з подачі церков вирішать викладати християнську етику в школах. 

А церковний лобіст Віктор Єленський ще й обурюється: "Шановні колеги! Ми всіляко підтримуємо гуманізацію українського законодавства і приведення до вимог європейського законодавства, але я хочу звернути вашу увагу на те, що принципи недискримінації в даному випадку входять в протиріччя з фундаментальними принципами свободи совісті. Я пропоную, щоб всі ці зміни, які ведуть насправді недискримінацію до дискримінації, були усунені при другому читанні".
 

Фундаментальний спіч Єленського починається з 40-ї секунди.

Що він плете? Про які протиріччя принципів недискримінації з принципами свободи совісті балакає? Йому совість дозволяє когось дискримінувати?! Тоді це не свобода совісті, це свобода від совісті – безсовісність...

Ні, я розумію, чому церковні монополісти, їхні юристи і їхні депутати не визнають ніяких людських прав, крім одного: права на свободу релігії. І то визнають це право не за кожною людиною, а тільки за Христом і його канонічними (чи не дуже) спадкоємцями. 

Я не розумію іншого.

Їм що, мало християнської етики в громадських школах?

Хочуть, щоб дозволили спалювати на стейк відьом та содомітів?

А нового всесвітнього потопу з такими апетитами вони не бояться?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: освіта,мракобесие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.