Депутат міськради глузує з виборців, які звертаються за матеріальною допомогою

16 лютого 2016, 10:34
Власник сторінки
0
59
Депутат міськради глузує з виборців, які звертаються за матеріальною допомогою

Уманець Дмитро Андрійович¸ депутат Вінницької міської ради від ВО «Свобода».

30 років. Закінчив Вінницький м’ясо-молочний технікум. Працював клерком у Пенсійному фонді, охоронцем, менеджером з продажу; на даний момент – ФОП. Так сповіщає сайт Вінницької міської ради.

У партійній чи громадській діяльності помічений не був, хоча рахується членом якихось «контрольних рад». Депутатом обраний вперше, але презирство по відношенню до виборців вже має місце.

У соціальній мережі «Фейсбук» цей народний обранець прокоментував прийом громадян депутата міської ради:

 

«Повангую… в 90% це людям потрібні гроші… кому на шо… кому на санаторій, кому на зуби, кому на операцію планову у років 80…»

Залишаючи за кадром «українську» мову депутата, за яку Фаріон його має як мінімум вбити – звернемося до змістовної частини «коментаря».

«90% вінничан потрібні гроші». У цьому депутат правий. Тому що від депутатського корпусу чекають реалізації низки соціальних програм. І проектів стимулювання реального сектору виробництва, щоб люди мали гроші, а міський бюджет – податкові надходження. У цьому контексті уже зроблено немало, але не позиція депутата розділяти абстрактну «владу» і себе коханого. Ти також відповідаєш за ситуацію у місті. Уманець цього не визнає.

«Санаторій, зуби і операція». Потрібні також. На це і виділяється депутатам фонд для допомоги виборцям (25 000 гривень). Депутат може виділити ці кошти для потреб виборців, а може використати для своїх потреб – на санаторії і зуби. Улюблений «Свободою» Сергій Свитко таким чином потаскав (на прощання) з обласного бюджету 70 000 гривень. Уманець ділитися грошима з виборцями не хоче.

«80 років». Так, українці ще доживають до цього віку. Націоналіст мав би переживати за здоров’я нації… Але, ні. Не переживає.

Головний «меседж» цього коментаря – зверхність. До вінничан, до виборців, до українців, до людей похилого віку. Крім самого себе і колег депутатів.

Поділяє його переконання і депутат від «Батьківщини» Ганна Давиденко. Але своєрідно – стверджує, що могли б бути й по-іншому: «Довели людей до зубожіння, то вони змушені ходити і шукати допомоги. Замість того, щоб обрати чесних і порядних людей у владу, щоб пенсії і зарплати достойні були. Просто таких мають бути не одиниці, а більшість, тоді в країні зміни на краще настануть».

Це хто порядний? Уманець, з його коментарями? Або сама Давиденко, яку зловили під час виборів за підкупом виборців? Або її партійне керівництво в особі Людмили Щербаківської, яка обіцяла знизити комунальні тарифи, а отримавши владу (перший заступник голови обласної ради) про всі свої обіцянки забула?

Шановні депутати Уманець і Давиденко! Зверхність і лицемірство ніколи не прикрашали людей, якщо звісно ви не вважаєте депутатів напів-богами.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.