Документальна драма каналу BBC "World War Three: Inside the War Room"

14 лютого 2016, 20:33
Власник сторінки
Помічник-консультант народного депутата України, волонтер та засновник БО "БФ допомоги батальйону "Донбас"
0
198
Документальна драма каналу BBC  World War Three: Inside the War Room

Документальна драма каналу BBC "World War Three: Inside the War Room" (Третья мировая война: в командном пункте)

Подивилась документальну драму каналу BBC "World War Three: Inside the War Room" (Третья мировая война: в командном пункте). Рекомендую усім подивитись. Фільм показує можливий сценарій початку третьої світової війни, яка починається у Східній Латвії з кадрів про-російських протестів та скидання прапору та гербу. Кадри настільки знайомі жителям Донеччини, що серце стискається від знайомої ситуації. Тут і росіяни зі зброєю, і гуманітарні конвої. Кульмінацією сюжету стає ядерний удар Росії по британських та американських бойових кораблях. Але росіяни просто... вибачаються, мовляв це недолугий солдат і він буде обов'язково покараний. Ми бачимо політиків Великобританії, які вирішують після кожного кроку Путіна, як їм реагувати на це. До речі їх ролі зіграли справжні екс-високопосадовці. Ставиш себе на їх місце, і розумієш наскільки надзвичайно важко дається кожне рішення, яке може призвести до третьої світової війни.

Фільм мав великий резонанс у самій Латвії. Деякі вважають, що загроза проросійських настроїв на Сході перебільшена. Але я вважаю, що Росії байдуже на це, вони роздмухують такі настрої завзято, достатньо згадати, що до весни 2014 року на проросійські мітинги збиралось не більше 30-40 людей у Донецьку. Вони це компенсують пропагандою та підвезенням росіян. Отже раджу усім передивитись цей фільм, в Інтернеті я його знайшла вже навіть з російськими субтитрами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,США,Путин,BBC,драма,Великобритания,Третья мировая
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.