ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ЧИ УЗУРПАЦІЯ?

28 січня 2016, 02:12
Власник сторінки
аналітик
1
52
ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ЧИ УЗУРПАЦІЯ?

Використовуючи брудні рейдерськи схеми часів Донецького режиму, влада відмінила місцеві вибори у столиці

Києву не таланить з виборами. Всі узурпатори вважають своїм обов’язком позбавити киян місцевого самоврядування та  розставити у районах кишенькових голів адміністрацій. 27 січня, використовуючи своїх маріонеток – суди, продажних депутатів, що виступили позивачами у справі, Банкова скасувала вибори до районних рад міста Києва.

Вищий адмінсуд, за позовом якогось ГО "Наждак" прийняв рішення,  призупинити постанову ЦВК про проведення виборів до райрад.

Або рейтинги зовсім непідйомні, або радники ті самі, що у Януковича. Тобто попередній режим з цього починав. Поставивши під контроль столицю, у світлі наближення невідворотності позачергових парламентських виборів, Київ отримує роль виборчого плацдарму правлячої верхівки для наступу на всю Україну.

Позиція «мера всіх киян» між тим також викликає підозру у зговорі з режимом. При попередній владі команда мера в образі так званого УДАРу, вже проголосувала у Київраді за скасування районних рад. Його заступники неодноразово заявляли про непотрібність представницької влади в районах. Натомість для московських наймитів на Донбасі відбувається безпрецендентне проштовхування закону про легалізацію ватажків незаконних збройних формувань, через проведення місцевих виборів.

Навіть дрібне СМТ з населенням 10 тисяч населення має свох депутатів, не кажучи вже про сільради. Райони ж у Києві за кількістю мешканців дорівнюють деяким обласним центрам, але вирватись з порочного кола узурпаторських зазіхань чергових господарів Печерських пагорбів не мають змоги.

Отже громадянське суспільство, яке з такими зусиллями народжується у країні, отримало ще один виклик, режим непомітно для більшості обивателів, знову перетворився у диктаторський, але з ліберальним душком. Хоча «Гроші не пахнуть».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Kyiv,Election
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.