Керівництво країни запустило механізм знищення патріотів

11 січня 2016, 20:12
Власник сторінки
1
194
Керівництво країни запустило механізм знищення патріотів

В Україні розпочалися реформи в правоохоронній системі.

Політики, громадські діячі лише про них говорять. Розповідають про власне бачення, як реформувати «гнилу систему» . В більшості своїй, зводяться до висновку, що перетворення міліції в поліцію – це перший вдалий крок. А наступні – переатестація суддів та прокурорів.
Насправді ж, політики та їм підконтрольні громадські організації здобувають собі політичні бали, котрі вони обов`язково використають під час виборів.
Чи потрібні нам такі реформи в правоохоронній системі?

Адже така реформа – це не знищення системи, яка є антинародною, а лише заміна деяких її елементів (людей).

З правоохоронних органів треба звільнити всіх, а на їх місця набрати патріотів. Людей з новим мисленням і баченням майбутнього України, які могли б здобути відповідну освіту, вже будучи на посадах. Тільки тоді буде реально отримати позитивний результат.

І справа не в тому, що немає політичної волі керівництва держави, а в тому, що це керівництво запустило механізм знищення кращих синів України – в котлах (Іловайськ, Дебальцеве) та в тюрмах.

Їм не потрібні патріоти. Та й дійсно, для чого кримінальному олігархату принципові патріоти-посадовці (судді, прокурори, поліцейські)? Як тоді вони будуть красти та «відмазуватися» від покарання? А ці патріоти, по своїй суті, такі ж, як і ті, що були розстріляні попередньою владою на Майдані.
Судді, прокурори, поліцейські всі їм приділяють максимальну увагу. Про них багато говорять. Їх показують по телебаченню. Але всі забувають про «сірих кардиналів» – судово-медичних експертів, криміналістів. Вони не на виду, але саме їх висновок є судовим доказом та іноді він буває єдиним. А тому вирішує долю кримінального провадження – долю самої людини.
Саме вони є найбільшим злом, бо їх ніколи не карають. Довести, що вони сфальшували, практично неможливо. (Хоча за дачу свідомо неправдивого висновку експерт несе відповідальність за Кримінальним Кодексом України.) В основному передача хабара відбувається через уже перевіреного часом посередника – слідчого, який веде справу.

Завдячуючи висновку таких «експертів» в тюрмах відбувають покарання невинні люди. А винні і далі задоволено посміхаючись вбивають, калічать, знищують останнє, що є в людини – надію на справедливість.
В Україні судові експерти – такі собі тіньові заробітчани, яким в їх «заробітку» можуть позаздрити навіть прокурори та деякі народні депутати.

Тому, навіть із найбільш успішними реформами з найчеснішими суддями «докази» вини чи невинуватості завжди будуть з`являтися. Бо в нас є такі спеціалісти в судовій експертизі (з вищими кваліфікаційними класами, кандидати наук, професори), котрі завжди раді «допомогти» слідству.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.