Кому вигідні дві «Батьківщини»?

14 грудня 2015, 17:47
Власник сторінки
0
140

На Закарпатті, як і по всій державі теж завершились вибори до місцевих рад. І якраз тут, після виборчих перипетій чітко вималювалася позиція політичних партій, ставши лакмусовим папером для їх справе

Останні вибори засвідчили набиту роками оскомину – непорядність учасників виборчого процесу, переважно тих, хто заради власної і тільки вигоди міняє партійні організації, мов цураві рукавиці. Особливо під час виборчого процесу, коли наші громадяни дають їм змогу отримувати владні посади, підкріплені немалими грошима. Бо якась політична відповідальність чи громадянська у таких душпастирів просто відсутня. Відсутнє у них  і поняття совісті, яке шанує більшість простих закарпатців-християн. Феноменальним прикладом чого є показове обрання депутатами керівництва Закарпатської обласної ради  та Тячівської районної.

Всі, хто спостерігав за даними інсинуаціями, побачили явні махінації у цих радах, де верх отримала політична корупція, з якою в Україні не може дати раду ні Європа, ні Америка. Але зараз говорити будемо не про наших західних партнерів, а про ВО «Батьківщину», більша частина рядових членів і прихильників якої отримали шок від маргінальних поступків тих, що зверху над ними у місцевій партійній ієрархії.

Установча сесія новоскликаної  Закарпатської обласної  ради відбувалася 1 грудня, і закінчилась нічим, окрім веселих анекдотів голови ОДА Генадія Москаля. Представника «Батьківщини» Олександра Каменяша, запропонованого єдиноцентристами на голову облради обрано не було, позаяк спочатку на очах у всіх голова Тячівської РДА, облдепутат від «Солідарності» Василь Дем’янчук, раніше ярий тимошенківець, потім – «регіонал», а тепер порошенківець, вкрав виборчу  скриньку для бюлетенів, а відтак двоє депутатів від «Батьківщини», представники Тячівщини Петро Голубка і Іван Куцина  за свого лідера не проголосували.

Згодом, на третьому засіданні депутатського корпусу облради, під кагебістським наглядом Генадія Генадійовича, обласні обранці проголосували за людину з владної «обойми» Михайла Рівіса.
 
Чергове нагинання черговою владою наших обранців пройшло превелебно, бо видно, хребти у них якісь доктори вийняли ще при народженні.

З розсекречених кулуарів обласної ради стало відомо, що під час перерви на першому засіданні облдепутатів на «коврі» перед Москалем опинилися П.П. Голубка з І.М Куциною, де їм було обіцяно: одному посаду голови Тячівської РДА, іншому повне сприяння у шаленій реалізації борошняних виробів. Не без того, що обидвом перепали якісь не мізерні кошти від «цезаря» готівкою. Про що гомонить обласний бомонд. Як і про кримінал Петра Петровича, який висить над ним, немов Дамоклів меч.

Таким чином, одні члени взули других з «Батьківщини», бо з перемальованих політичних індіанців іншого, позитивного бути не може. Особливо для розвитку справедливого громадянського суспільства.

З області щупальця стораз перемальованої політичної гідри дісталися й до горлянки Тячівщини. Так,  4 грудня під час першої організаційної сесії новообраної райради відбулося те саме. Штамп повторився, і депутати від «Батьківщини» тепер усі стали докупи з «регіоналами», як і БПП, обравши нульового від  пані Тимошенко головою райради В.Й. Каганця, а його заступником В.В. Кушілку більшістю голосів «Солідарності», «Батьківщини», «Відродження» та Опоблоку. А колись Василь Йосипович бився в груди, що  з представниками партії регіонів співпрацювати не буде ніколи. Під яким лишень партіями не берегли посади Каганець з Кушілкою… Що не зробиш заради посади! Хоча досі людям невідомо, чи Василь Васильович вийшов з ПР, бо посланий народом від «Солідарності» Порошенка у райдепутати.

Ось такі політичні викрутаси відбуваються з нашими землячками. Про що має знати довірена їм громада.
Мало здивувала позиція «Самопомочі» у Тячівській райраді. Але хочеться вірити, що представники цієї порядної партії не зрадять своє керівництво, і утримаються від ганебних поступків, не підтримуючи різнокольорових антимайданівських шлюшок.

Зважаючи на все оце місцеве диво, цікавою би мала бути реакції Юлії Володимирівни на таку другу «Батьківщину». Адже сама пані Тимошенко чітко дотримується лінії своєї партії, із антидержавними, антиукраїнськими юдами ні на які сполучення не йде. Навпаки, в окремих регіонах країни подібні «партструктури» просто розформовує із-за зради ідейних засад організації.  Особливо – шкурних.

Чи не настала пора лідеру ВО «Батьківщина» звернути прискіпливу увагу й на Закарпаття, де плодяться яценюки й турчинови, котрі вже пані Юлію здали давно, покінчивши із закарпатськими політичними хвойдами. Що теж здають задля шматка червивого сала, або ж гнилого борошна.

Отже виходить – у Ю.В. Тимошенко одна «Батьківщина», а у каганців,  голубок і куцинів зовсім інша.

Тривожить основне – поки-що  екскременти залишаються на плаву, діаманти топляться у них, а дві «Батьківщини» вигідні тільки політичним проституткам і ворогам українського народу. А особливо тим, які із-за власного заду нікого й нічого більше не видять. Навіть самої пані Юлії і Батьківщини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Батьківщина,БЮТ-Батьківщина,Геннадий Москаль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.