Заява Голові Вінницької ОДА Коровію В.В.,від Народної Армії Спасіння Вінниччинн

19 листопада 2015, 10:49
Власник сторінки
0
63

№ 09 від 18 листопада 2015 р.

Шановний Валерію Вікторовичу!

Нині на Вінниччині склалась драматична ситуація з наданням медичної допомоги населенню. Особливе погіршення наступило протягом останнього року. Неприродні смерті, гучні корупційні скандали, масові протести  людей проти низької якості та недоступності  медичної допомоги – це сигнал для вжиття невідкладних заходів та проведення кардинальних змін.
Першопричиною такого становища  є свідомий саботаж ДОЗ та К державної політики в галузі охорони здоров’я. Цей орган влади створив в області систему медичного геноциду під прикриттям пілотного проекту реформування галузі і продовжує її сьогодні. В інших областях, які також зазнали реформування, такого погрому не було. 
 Нібито під прикриттям влади, медичною галуззю області протягом усіх років Незалежності  «рулить» та ж сама група осіб (сім’я), яка дбає лише про свої вузькогрупові інтереси. Населення ж звинувачує в усьому Президента, Прем’єр-міністра, голів ОДА, депутатів всіх рівнів, не помічаючи безпосередніх винуватців. Це особливо небезпечно в час загальнонаціональної кризи й війни.  Характерною ознакою «сім’ї» є її абсолютна закритість. Нових людей з проєвропейським мисленням туди не допускають будь-якими засобами, а якщо вони туди потрапляють, то їх знищують. 
Терміновою необхідністю демонтажу цієї системи стала жахлива смерть десятирічного хлопчика з Тростянецького району.
 Після Революції Гідності демократичні сили Вінниччини намагалися змінити цю паразитичну систему, але, на жаль, в силу певних обставин, вона продовжує своє існування й понині. 
Коли постало питання про призначення нового директора Департаменту охорони здоров’я та курортів, демократичні сили виступали проти призначення на цю посаду Тетяни Бабій. Вказувались конкретні загрози, які, на жаль, справдились.
Вінничани запитують: «Скільки ще нас повинно передчасно померти, щоб ситуація докорінно змінилась?»
Щоб запобігти подальшому продовженню медичного геноциду, вимагаємо негайно змінити керівництво ДОЗ та К та розпочати комплексну перевірку його діяльності. Для незворотного  демонтажу системи ненадання медичної допомоги просимо призначити директором Департаменту охорони здоров’я Лесика П.А. Герой Майдану, людина з про європейським мисленням, фахівець в галузі управління охороною здоров’я  - він здатний врятувати медицину Вінниччини.

Іншим варіантом розв’язання цієї кризи є наступний Майдан.
Голова Правління Вінницької ОГО 
«Народна Армія Спасіння Вінниччини»                                                                 А.Дуляк  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.