Вінницький "свободівець" влаштовує політичні провокації під диктовку влади?

05 листопада 2015, 09:46
Власник сторінки
0
56
Вінницький  свободівець  влаштовує політичні провокації під диктовку влади?

Відомий «активіст» зі «Свободи» Андрій Вигонюк потрапляє, за попередніми оцінками, до Вінницької облради.

До того ж схоже йому сподобалась сумнівна слава людини, яка ще до початку роботи нового складу облради спровокувала скандал з майбутніми колегами. Так після нашумівшого матеріалу  Вигонюк ще не став депутатом, а вже конфліктує з союзниками вирішив не зупинятись, а швидше навпаки.

Так його сторінка в соціальній мережі за останні декілька днів перетворилась в суцільну критику політичних партій. Найцікавіше, #совпадениенедумаю що під зверхню та образливу риторику «надійного щита нації» потрапили виключно політичні сили, які пройшли до Вінницької обласної ради. Всі інші, майже 200 партій, які існують в Україні чомусь виявились йому нецікавими :)

Отже після «Самопомічі» в поле зору провінційного «політика потрапив  «Укроп». Він своєрідно прокоментував арешт лідера цієї партії Геннадія Корбана у соцмережі «Фоейсбук».

 

«Політв'язні-це Степан Хмара, Василь Стус, Юрко Сиротюк, це хлопці, яких режим карає без доказів, це борці, для яких тюрми та смерть ніщо!

А Корбан-це бандит, барига, підкупщик на виборах, лялька олігарха...

Корбан від Кернеса відрізняється лиш відсутністю договорняка з Порохом...

Не питання чому взялись за корбана...Питання чому досі Кернес живий та на волі в Україні?

Друзі, не нівелюйте статус політрепресованих, мазаючи до Чесних різних корбанів...»

 

Цікавий комент отримав Вигонюк на свій опус:

 

Александр Константинов Андрей - ваша молодость и незрелость дает Вам право на скидку. Но - дружеский совет - когда говорите , что думаете - думайте что говорите ! А святых среди нас - и среди политзаключенных - нет. И Корбан арестован за свою политическую деятельность а не за бизнес и обыски идут в офисах УКРОПА а не Привата - улавливаете разницу.

 

 

Далі Вигонюк запостив картинку від фейкового Януковича

 

 

 

Другому від Вигонюка дісталося Ляшку. Вигонюк поділився з френдами постом відомого проросійського політтехнолога і головного ідеолога створення ДНР і ЛНР - Владимира Корнілова

 

 

Ну і останнім Андрій Вигонюк «вкусив» вже лідера партії «Самопоміч» - мера Львова Андрія Садового. Про нього він перепостив картинку із заголовком: «Біля будинку мера Львова Садового невідомий стріляв сигарети»

 

 

Виникають логічні запитання: що за мішанина у хлопця у мізках? А дарма. Схоже на те, що хлопчина сповідує два головні життєвих принципи :

Все що про мене пишуть крім некролога – реклама.

Для досягнення мети всі засоби підходять.

Головне, щоб він не сповідував принципу – йти не тільки по головам, а й по трупам.

Але після подій 31 серпня під Верховною Радою, коли від вибуху гранати, яку кинув в нацгвардійців «свободівець» загинуло 4 правоохоронців, в тому числі і житель Вінниччини – цей пункт теж під великим питанням.

А може Андрій Вигонюк просто має свою ціну? І цю ціну йому запропонували представники чинної влади, щоб руками "Свободи" сварити політичні партії, які їм поки що непідконтрольні?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.