ЦВК планує зареєструвати кандидатів від "Опозиційного блоку" власним рішенням

15 жовтня 2015, 12:16
Власник сторінки
журналист аналитик NewsTop
0
32

Якщо документи сьогодні будуть доставлені, ЦВК піде по "Херсонському сценарію" та зареєструє кандидатів в депутати до Харківської обласної ради від Опозиційного блоку вже своїм рішенням.


На сайті ЦВК з'явилась постанова від 14 жовтня 2015 року № 439 якою було скасовано постанови Харківської обласної виборчої комісії від 13 жовтня 2015 року № 103 про чергову відмову в реєстрації кандидатів від Опозиційного блоку, та № 105 "Про звернення ПП "Юнісофт" від 12.10.2015 № 427" про початок другу бюлетенів.

Разом з тим, ЦВК зобов’язала заступника голови та секретаря Харківської обласної виборчої комісії забезпечити до 13 години 15 жовтня 2015 року доставку до Центральної виборчої комісії оригіналів поданих "Опозиційним блоком" документів.

Якщо документи сьогодні будуть доставлені, ЦВК піде по "Херсонському сценарію" та зареєструє кандидатів від Опозиційного блоку вже своїм рішенням. Однак, у Харківській ситуації, на відміну від Херсонської є одна важлива відмінність - рішення судів винесено на користь Харківської обласної виборчої комісії. Враховуючи таке, можливе прийняте сьогодні ЦВК рішення про реєстрацію кандидатів від Опозиційного блоку, з великою вірогідністю може бути скасовано у разі його оскарження.

Детальніше >>
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Харків,вибори 2015
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.