Українські військові воюють без досвіду.

12 жовтня 2015, 11:49
Власник сторінки
0
62
Українські військові воюють без досвіду.
Володимир Давидюк, член Президії політичної партії "Патріот"

Сьогодні українська спільнота обговорює заяву Білецького, щодо того, що у ЗСУ лише 5% військовослужбовців мають бойовий досвід. Не можу залишити це питання без уваги. Так, зрозуміло, що українське військо потребує негайного реформування. Сьогодні це питання має стояти на державному рівні.

Я переконаний, що Збройні Сили України мають будуватись за наступним сценарієм:

-      Професійна армія 140-160 тис.

-      Резервна армія 180-200 тис.

-      Територіальна самооборона 200-220 тис.

Ми повинні забути раз і назавжди слово «демобілізація». Всі, хто закінчує службу в професійній контрактній армії переводиться в резервну. З резервної в територіальну оборону. Все, крапка. Путін не боїться нашої армії, він боїться партизанської війни в Україні.

Тепер про 5% військових, які мають бойовий досвід, як заявив Білецький. Залишимо це на його совісті комбата. Йому з його бліндажу видніше. В Україні тільки військових, які пройшли гарячі точки, близько 400 тисяч чоловік. У нас нема проблеми з бойовим досвідом бійців та командирів середньої ланки. В українській армії проблема з генералітетом.

Наші паркетні генерали не вміють організувати ані атаки, ані оборони, ані взаємодії військових підрозділів. Вони досі воюють по військових статутах радянського зразка.

Ця закостеніла верхівка«совковських» генералів відчайдушно пручається проведенню реформ в Збройних Силах України. Тільки в одному генеральному штабі знаходиться близько півтори тисячі працівників, які незрозуміло чим там займаються, які мають немаленькі оклади і доволі високу пенсію за вислугу років. Оце і є основний тормоз в реформуванні та боєздатності українських збройних сил.

І на закінчення: нам негайно потрібно змінити назву - Збройні Сили України на - Народні Збройні Сили України. Так як новітню народну армію України зразка 2014 року створив український народ через свої добровольчі батальйони та волонтерські організації.

Слава Україні!

Володимир Давидюк, член нової політичної сили «Патріот».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.