Список Сили Людей на Полтавщині очолив Сергій Биков

01 жовтня 2015, 20:04
Власник сторінки
0
4871

Обласна конференція Сили Людей у Полтавській області висунула кандидатів до обласної ради. Сьогодні виборча комісія офіційно зареєструвала всіх кандидатів від партії.

27 вересня у Полтаві відбулася позачергова обласна конференція політичної партії "Сила Людей". На порядку денному були питання висунення представників партії до областної ради та формування єдиної програми розвитку Полтавщини. 
Жваве обговорення проблем населення і кроків для їх вирішення допомогло учасникам конференції обрати найкомпетентніших кандидатів для участі у місцевих виборах. Першим номером списку кандидатів у депутати Полтавської обласної ради від політичної партії "Сила Людей" було запропоновано висунути відомого громадського діяча та політичного експерта Сергія Бикова. Ця пропозиція одноголосно була підтримана учасниками конференції. 

Сергій Биков відомий у якості незалежного політичного експерта та Голови Інституту публічної політики та консалтингу. Аналітичні матеріали та експертна оцінка Сергія Бикова є об'єктивними, грунтовними та відповідають високим стандартам сучасної політичної науки та полтичної практики. 

Регіональний Лідер Сили Людей у своїй промові наголосив, що місцеве самоврядування потребує комплексних змін, які можна забезпечити лише під пильним контролем громади, і за максимальної відкритості депутатського корпусу. На думку Сергія Бикова, Полтавщина має стати рушієм розвитку економіки держави та розбудови середнього класу.

Важливо наголосити, що перед усіма охочими стати депутатами  від "Сили Людей" було поставлено умову надати у вільний доступ свій прямий номер телефона, аби кожен виборець міг подзвонити і звернутися конкретно до депутата, оминаючи секретарів, помічників чи асистентів. 

Полтавщина - це серце України, її промисловий потенціал та майбутнє, однак надзвичайно важливо слухати і чути потреби пересічних людей, допомагати їм , а також викорінювати застарілі проблеми, вакциною проти яких стануть об'єднана громада та сила, що живе у наших людях!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.