Держава повинна пришвидшити процес надання статусу учасника бойових дій добровол

29 вересня 2015, 14:32
Власник сторінки
Народний депутат України VIII скликання
0
25
Держава повинна пришвидшити процес надання статусу учасника бойових дій добровол

Держава повинна пришвидшити процес надання статусу учасника бойових дій добровольцям

       Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та Міністр оборони України Степан Полторак повинні провести перевірку причин тривалої затримки в процесі надання статусу учасника бойових дій окремим бійцям добровольчих батальйонів, підпорядкованих Міністерству внутрішніх справ України.
       До мене звернулись бійці добровольчих батальйонів, які захищали  державу від російської агресії і які тривалий час не можуть отримати цей статус.  Я хочу нагадати, що статус учасника бойових дій не є державною нагородою або почесним званням та призначений виключно для надання військовослужбовцям відповідних пільг та соціальних гарантій за заслуги перед Батьківщиною.
    За словами бійців, через бюрократичні перепони вони не можуть домогтися пільг, які вкрай необхідні як для лікування, так і для вирішення своїх соціальних проблем.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.