Режим Порошенка починає репресії проти учасників революції гідності

17 вересня 2015, 09:12
Власник сторінки
0
207
Режим Порошенка починає репресії проти учасників революції гідності

Влада замість беркуту та регіоналів буде судити самих учасників Революції гідності за вбивства беркуту. Я так розумію за вбивства мирних людей на Майдані ніхто нікого садити не буде?!

Я не був здивований коли побачив таку інформацію, я так сказати вже звик що до нас повернулися часі Януковича в найгіршій формі вираження. Але спершу я хочу щоб ви переглянули одне цікаве відео, яке може відкрити істину, що до того, хто саме стріляв і в мітингуючи і в беркут. Я не виправдовую тієї жорстокості беркуту та ввшників по відношенню до мітингуючих, я їх ненавиджу і моя ненависть до них ніколи не згасне. 

Як виявляється режим Порошенка ну дуже не хоче розслідувати вбивства мирних людей на Майдані, але ось вбивство тварин з беркуту треба повісити на Євромайданівців, звичайно а на кого ж іще?! У нас же в усьому зі слів влади винні "агенти Кремля", Путін, провокатори, націоналісти, ті хто виходять на протести. По словам режиму всі ті хто проти нього є агентами Кремля і ворогами України. Мені ось дуже сильно така політика нагадує путінську політику в Росії, ми й так вже в такому лайні з якого вибратися майже не можливо. І винні не ті хто був на Майдані і повалив Януковича, а ті хто потім проголосували за однотурового диктатора Порошенка. Ви знаєте яка кількість політв'язнів? Пропоную подивитися наступне відео:

Тепер я пропоную вам прочитати саму публікацію через яку я вирішив написати цю статтю:

Сьогодні мені написав мій побратим , боєць батальйону Шахтарськ, що пройшов увесь Іловайськ, активний учасник Революції, і просто гарна людина-Сталкер

Він заявив ,що йому вручили повістку в ГПУ по справі вбивства мусорів і беркутні на Майдані.

Скоріш за все його судитимуть за цю голосну заяву(фото друге), коли він виступив на захист Вітамінки(Віти Завірухи), і заявив:" Так це я вбивав беркут на Майдані....."

Тож народ підтримаємо нового репресованого режиму порошенка.

Також нагадаю що сьогодні о 11:30 відбудеться ще одне судилище над захисником Конституції, побратимом, активістом Чорного Комітету- Вячеславом Бойком

Ось так мабуть і завершиться доля тих, хто бореться за правду та справедливість. А більшість населення так і будуть вважати нас винними в усіх бідах, називати ворогами України та агентами Кремля. Невже вас нічого та Революція Гідності не навчила?! Ви розумієте що наступного разу буде море крові, і пускати її будуть не націоналісти, а ваш шоколадний однотуровий щур, якого ви обрали. Така нам вдячність від вас за те, що ми хотіли бачити свій народ вільними та щасливими, людей які були б дійсно господарями на своїй землі.

Бог все бачить, ми поплатимося за наші помилки в 2014 році, і плата буде надмірно великою, мені дуже жаль, але це вже не виправити мирним шляхом. Можливо хоч тоді більшість з вас почнуть думати. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,політичні репресії,Евромайдан,Євромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.