«Кулявлоб» Або чеченське минуле фронтовика Яценюка

09 вересня 2015, 15:56
Власник сторінки
Политик
0
161
«Кулявлоб» Або чеченське минуле фронтовика Яценюка

Звичайно, дивлячись на українського прем’єра, спершу виникає сумнів, що така людина могла воювати. Таких зайців-боягузів до війська, зазвичай, не беруть.

Заява голови Слідчого Комітету РФ Олександра Бастрикіна щодо участі Арсенія Яценюка у першій Чеченській війні є дуже серйозною.


По-перше, це заява на високому рівні. Тим паче, Бастрикін каже, що є відповідні свідчення і докази.


По-друге, це несподіваний поворот, і я думаю, що найближчим часом ми побачимо деякі цікаві і беззаперечні факти з минулого Яценюка.


Звичайно, дивлячись на українського прем’єра, спершу виникає сумнів, що така людина могла воювати. Таких зайців-боягузів до війська, зазвичай, не беруть. Принаймні, на передову. Проте, в 90-і роки у нас було багато романтиків. І, я не виключаю, що 20-річний Арсеній захотів спробувати смак фронтового життя.


Припускаю, що недаремно за Яценюком закріпилося прізвисько «куляблоб». Можливо, саме чеченські спогади навіяли Яценюку і  ідею біг-бордів у стилі мілітарі та підштовхнули назвати партію фронтом.


Як кажуть у нас в Україні – у тихому болоті чорти водяться.


Чи міг хтось подумати, що пастор Турчинов візьме в руки зброю, президент країни буде випускати цукерки з гранатами, а міністр оборони - підписувати присягу, не знявши ковпачка з ручки? По суті, сьогодні маємо українську аномалію. Але скоро ця ситуація виправиться. Шляхом позачергових виборів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.