Чумак йде на вибори Вінницького міського голови.

07 вересня 2015, 13:45
Власник сторінки
відеограф
0
85
Чумак йде на вибори Вінницького міського голови.

Достовірно стало відомо, що Сергій Чумак, лідер Вінницької УНА-УНСО, погодився на висунення його кандидатури місцевою УНА-УНСО на пост Вінницького міського голови.

Достовірно стало відомо, що Сергій Чумак, лідер Вінницької УНА-УНСО, погодився на висунення його кандидатури місцевою УНА-УНСО на пост Вінницького міського голови

Очевидно, що так і повинно було статись, адже, якщо ти проголосив та збираєш народні списки – то ти і повинен їх очолити в поході за владою. Ідея доцільності народних списків у нинішній виборчій кампанії виправдала себе, що підтвердилось проявами конкурентів – деякі рейтингові партії на Вінниччині після ініціативи УНА-УНСО також оголосили про відкритість своїх списків для громадян. 
Однак це засвідчило не стільки про демократизацію цих партій, стільки про те, що декларована ними кількість членів партії в області (наприклад ВО «Батьківщина» на рівні 25000 чоловік) не відповідають реальному стану речей та існує відчутний кадровий «голод».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: УНА-УНСО,Володимир Гройсман,Вибори-2015,Вінниця,вибори міського голови
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.