Відкрите звернення до Олега Тягнибока

06 вересня 2015, 18:55
Власник сторінки
1
299
Відкрите звернення до Олега Тягнибока

Шановний Олеже Тягнибок!

Політичні сіли, які організовували акцію протесту під стінами ‪#‎ВР‬(Радикальна партія Олега Ляшка, ВО «Свобода»), повинні булі забезпечити безпеку її учасників! Але народні обранці цих політичних сил забули про політичну відповідальність і відповідальність взагалі! Поставили свої амбіції та цілі па п’єдестал, не цінуючи людські долі і життя! А зараз тікаючи від відповідальності, критикують і звинувачують всіх окрім себе, бочися за рейтинги, іміджі! Пропагуючи справедливість и честь, самі ж і нівелюють ці цінності!

Однак суспільство змінилося! На нас не впливають проплачені сюжети на телеканалах, матеріалі в газетах, коментарі продажних корупціонерів! Ми із такими боремося! І ця боротьба триватиме, поки не досягнемо єдиної цілі — вільної України, за яку віддали життя її найкращі сини! Які з прапором в серці боролися за наше майбутнє, а не розмахували символікою на проплаченій політичною партією акції!

Це не патріотизм! Це — внутрішній ворог! Ваша політична позиція щодо процесу децентралізації влади в Україні – Ваше право. Просто хочу зрозуміти, як ви поясните українцям цю Вашу позицію після завершення виборів до місцевих рад. Бо вся ваша бурхлива діяльність після виборів зазвичай припиняється…

А запитання є вже зараз: Чому ви не хочете віддати гроші і владу територіальним громадам, виступаєте проти скасування обласних адміністрацій та об’єднання громад? Для чого ви закликаєте громадян до масових протестів, якщо люди не підтримують вашу думку, для ваших рейтингів? Як ви можете звинувачувати в страшній трагедії, що відбулась 31 серпня під Верховною Радою України, постраждалих в ній правоохоронців? Де ж межа вашого цинізму? Невже політичні амбіції для вас вище людського життя?

У ситуації, яка склалась після ваших небезпечних дій, страждають не тільки бійці Національної Гвардії. Ви кинули тінь на славне ім’я добровольців, зганьбили Україну в очах міжнародної спільноти та дали нашому ворогу – Кремлю, дуже потрібні їм картинки та тези для ведення проти нас інформаційної війни. Мабуть, ви боїтесь, що народ оцінить «Свободу» на місцевих виборах так само, як на парламентських. Можливо вас цікавить тільки рейтинги та влада? Тоді не втягуйте в ваші політичні ігрища чесних «свободівців» та весь український народ. Все, що чинять наші вороги, діє і буде діяти проти них! Всі проблеми тільки консолідують нас! Очевидно, українському народові визначена Богом особлива історична місія — бути в центрі найбільших катаклізмів XXІ століття, втратити в них сотні тисяч синів і доньок, але сформуватись як нації, створити свою державу!

Візьміть на себе хоча-би раз політичну відповідальність, інакше Ваша крива стежка приведе Вас до кримінальної. Схаменіться!

Прямо, чесно Рудяк

P.S. Відповіді на ці питання чекаю не лише я, а і тисячі Ваших побратимів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО Свобода,Верховная Рада,Олег Тягнибок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.