Запрошую до своєї команди однодумців, які мають бажання творити майбутнє

26 серпня 2015, 18:44
Власник сторінки
0
132
Запрошую до своєї команди однодумців, які мають бажання творити майбутнє

Я, Рафаель Санасарян, звертаюся до усіх свідомих кіровоградців, які не мають бажання довіряти свою долю у чиїсь руки

Вже в котрий раз сподіватися, що хтось обере за нас вірний шлях і прийме єдине вірне рішення.

Запрошую до своєї команди однодумців, які мають сили і натхнення творити майбутнє,а саме європейське майбутнє України, ламати стереотипи, викоріняти совковий бюрократичний апарат, знищувати схеми нечистих на руку чиновників, що вціліли після повалення режиму Януковича, будувати міцний фундамент місцевого самоврядування, змінювати економічний, соціальний і культурний рівень життя мешканців Кіровограда.

Я свого часу починав підприємницьку роботу з нуля. Створював робочі місця, сплачував податки до місцевого бюджету. І сьогодні, коли наша країна після масового розграбування регіоналами і непослідовних реформ, сліпого копіювання європейського досвіду без жодного врахування ментальності українців, реалій українського життя з одного боку та інформаційної війни й масштабних бойових дій Кремля з іншого, опинилася у прямому сенсі слова на межі виживання, я продовжую працювати, надавати робочі місця для мешканців нашого міста, поповнювати місцевий бюджет, і, на превеликий жаль, знову і знову стикатися з нечистими на руку високопосадовцями. Мені хочеться, щоб нарешті настав той час, коли за сплачені підприємцями Кіровоградщини податки будуть ремонтувати дороги, оснащувати інтерактивними дошкаами класи шкіл і робити ремонти в дитячих садках. Але насправді до цього ще далеко. Поки наші хлопці на Сході боронять Незалежність України, у нас тут теж є своя непроста місія – битва за те, щоб все змінилося по-справжньому: не на біл-бордах, не в красивих інтерв’ю, і розроблених політтехнологами піар акціях, а насправді – в житті кожного кіровоградця.

У мене не має адмінресурсу, інструментів залякування. Я не маю наміру нав’язуватися і змушувати когось думати, як я і діяти в моїх інтересах. Я закликаю вас відстоювати власні інтереси. Буду радий вашим пропозиціям, підтримці і допомозі! Разом ми – сила, радикальна сила! Бо зробити Кіровоград справжнім європейським містом під силу лише радикальним реформам!

Якщо хтось боїться змін і відсиджується, промовляючи під ніс мантру: «Хай все буде, як є, аби не гірше», то я хочу сказати, що пора зрозуміти, що ми в критичній ситуації, коли гірше вже навряд можливо. Потрібно будувати наше завтра під девізом: «Краще!».

Чекаю на активну молодь і людей з безцінним досвідом й новаторськими ідеями, а також усіх, у кого вдосталь сил й енергії для реальних дій!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.