«Жмеринський Удар» нижче пояса Блоку Петра Порошенка.

21 серпня 2015, 11:49
Власник сторінки
0
232
«Жмеринський Удар» нижче пояса Блоку Петра Порошенка.
"Боксьор"

«Жмеринський Удар» нижче пояса Блоку Петра Порошенка.

«Жмеринський Удар» нижче пояса Блоку Петра Порошенка.

Прочитала коментар в 33 каналі коментар голови Жмеринської РДА Олега Легези на мого листа до ЗМІ і прослізилася. Писали про одне – відповіли про сьоме. Питали: «навіщо всю землю і ставки заганяєте під економічно неспроможне сільське комунальне підприємство «Устим»». Невже бюджет сільської громади Кармалюково, який складає 250 тис. грн. може купити техніки та добрив, насіння, щоб обробити близько 6000 га(шість тисяч гектарів), або 600 гектарів плеса ставків всього району, які хочуть захопити «ділки» під прикриттям Легези? 100 га плеса ставків для відновлення і зарибнення потрібно до 1 000 000 грн. Де сільська рада візьме на це гроші? Кредит? Позичка? Хто позичить підприємству, що навіть зарплату виплатити не може, дасть кредит? Чи не великий ризик? Чи може замисел зовсім в іншому? Обанкротити і забрати землю в районі під себе? Не метр квадратний, а 6,5 тисяч гектарів разом ставками. Швидше всього так. Бо інакшої логіки тут не проглядається. Ідея цієї афери вийшла з голови працівника Жмеринської РДА – Тетяни Пукальчук. Саме Тетяна принесла «на тарілочці» Легезі ідею захоплення і передачі землі від громад київській бізнес структурі. І тут «братва» купилася. «Боксьор», «Кран» і «Юра Прокурор» включилися в «гарну» ідею збагачення. Хочу нагадати, що сам Легеза не має команди в Жмеринському районі. Він «Ткачуківський» варяг в області. Сам він з Одеської області і прийшов в район зовсім один. І тут до нього підкотила «братва». Так само хочу нагадати, що кістяк його «команди» складають напівкримінальні елементи, «Кран» і «Юра Прокурор», «Борщ», «Бублік» є депутатами Жмеринської районної ради від Партії Регіонів(гляньте на сайт районої ради). Що ж виходить? Майдан для одних, а Партія Регіонів під прикриттям «ткачуківського» ударівця рулить і далі. Навіщо, я ще раз питаю, я і мої діти стояли на Майдані, невже, щоб ПРівці далі розкрадали країну? Виникає ще одне питання, Удар йде з БПП в місцеві органи влади, невже Жмеринський Блок Порошенка візьме до себе у список «Крана» і «Юру Прокурора», «Борща», «Бубліка» та інших колишніх регіоналів? Якщо це так то це справді Удар нижче пояса Блоку Петра Порошенка. Чи знає про ці афери Президент? Чому правоохоронні органи не перевірять КП «Устим»? І чому пан …. через декілька годин моє звернення(кажуть за 500 дол сша) з сторінок цієї поважної і авторитетного видання. Невже демократія і незалежна преса відсутня в області? І знов звертаюсь до поважної людини – голови Вінницької ОДА пана Коровія, зупинити це свавілля. Залишіть віру у сильну справедливу владу вільну від «Крана» і «Юру Прокурора», «Борща», «Бубліка», «Боксьора».

P.S. Вже коли дописала, передзвонив знайомий правоохоронець і розказав історію, що вбила зовсім. Президентський політштаб видумав нову політичну "жестянку" - чи то "Рідний край", чи то "Наш край". Так хто його очолюватиме в Жмеринському районі. Колишній головний регіонал району - Твердохліб "Бублік". Депатами різних рівнів мають стати від цієї політичної сила має стати весь політичний регіоналівський Бомонд: Грінченко, Цимбалюк, мій земляк Малярчук, «Кран» і «Юра Прокурор», «Борщ», та все інше регіональне шобло. До чого тут "Борсьор"? Це він віддав Президентський політпроект всім жмеринським регіоналам. Це страшно. Куди котиться все що здобув Майдан. Невже всім всеодно. Якщо це правда - то вже зараз потрібно люструвати нове політичне керівництво області. І ще - мені сказали добрі люди, пильно стежить за областтю син Петра Олексійовича. Може хоть він зупинить цей жах у Жмеринському районі. Невже і йому всеодно?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,УДАР Віталія Кличка,Вінниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.