В АТО треба вмирати, хлопці, - з полону вас ніхто забирати не стане

19 серпня 2015, 20:08
Власник сторінки
Блоггер. Простий українець.
1
449
В АТО треба вмирати, хлопці, - з полону вас ніхто забирати не стане

"Чудові" новини

Про те, як круто бути воїном, пропаганда тобі розкаже дуже файно: знімуть красивезний ролік, щоб мотивувати людей ставати гарматним м’ясом. Забувають лише уточнити, що у результаті ти маєш повертатися з АТО або у мертвому вигляді або хоча б покаліченим. Потрапив у полон – Міністерству Оборони ти не потрібний.

Натрапив на цю новину і обурився. Попри Мінські домовленості, процес обміну полоненими проходить з постійними труднощами, лнрівці стверджують, що українська сторона не хоче забирати своїх вояків. На сайті "Русская весна" опублікували список з даними про хлопців і їх родичів, щоб знайомі і близькі військовослужбовців мали можливість посприяти поверненню своїх чоловіків додому.

Що ж там тоді казати взагалі на тему якомога скорішого припинення бойових дій, якщо навіть процес чесного обміну полоненими не може пройти нормально.

Не пускати людей на війну. Противитися мобілізації. Ігнорувати мобілізацію. Кричати на весь світ, що не підем вбивати людей. Це єдиний шлях. Щоб залишитися людиною, не накоїти фатального лиха. Щоб залишитися цілим і живим, психічно здоровим.

Не треба вмирати за Україну! Давайте краще жити заради неї, працювати на її користь і задля її процвітання. Розум завжди кращій тупої сили кулаків. Завжди можна знайти вихід, якщо не вестися на оманливу риторику пропаганди і розуміти, що по той бік фронту такі самі люди. Зовсім не монстри, як вам розказують, щоб морально легше було вбивати і вмирати самим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.