Шахрай сьогодення

10 серпня 2015, 19:08
Власник сторінки
0
102
Шахрай сьогодення
Мерседес Яна Епштейна в Республіці Крим с українськими дипломатичними номерами DP 321 001

Є така заповідь – ошукувати тварин, тобто не євреїв. Це з Талмуду.

Є така заповідь – ошукувати тварин, тобто не євреїв. Це з Талмуду.

Хто-хто, а наш герой досяг успіху у виконанні цієї заповіді. Але виходить так, що і державу єврейську розвів, як «Чечетов котят». Мова йде про такого собі громадського діяча Яна Епштейна, що був призначений в 2013 році почесним консулом Держави Ізраїль в Автономній республіці Крим. Діяльність Епштейна на посаді більшим чином була спрямована на особове збагачення через кришування малого та середнього бізнесу «обездолених та нещасних нащадків жертв голокосту», та організації роботи декілька конвертаційних центрів на території АР Крим.

Незважаючи на те, що діяльність викликала не аби яку незадоволеність з боку правоохоронних органів, заступник прокурора АР Крим Домніков неодноразово зупиняв дії контролюючих органів стосовно Епштейна, мотивуючи це тим, що є «команда зверху» його не чіпати.

Після анексії Криму почесне консульство Держави Ізраїль призупинило свою роботу, а повноваження Яна Епштейна, як почесного консула, були скасовані.

Не зважаючи на це, шахрай Епштейн, діяв так, як того вимагає Талмуд.

В лютому 2015 року ЗМІ Криму повідомляли, посилаючись на «пана Епштейна», про проведення Кримсько-Ізраїльського бізнес-форуму. Посольство Ізраїлю в Україні відхрестилося від Яна Епштейна, нагадуючи про раніше прийняте рішення про скасування повноважень шахрая.

Далі події почали розвиватися ще цікавіше – Епштейн звернувся с заявою до російського міграційного органу з вимогою отримання громадянства Росії, мотивуючи це «наявністю кримської реєстрації місця проживання, на час проведення референдуму» та «переслідуванням з боку хунти, що захватила владу в Україні». Звичайна справа для справжнього ізраїльтянина Епштейна. Все за законами Талмуду.

На цьому пригоди шахрая не закінчуються. Епштейн став ліпшим другом пану Аксьонову і авансом отримує індульгенції за майбутні порушення взакону. Бізнес шахрая процвітає, незаконні операції по обміну валют приносять не аби які доходи, продовжується кришування нещасних нащадків жертв голокосту та «жертв злочинного режиму української хунти», що у своїй більшості є злочинцями, котрі переховуються від українського правосуддя.

Чим далі, тим більше шахрай Епштейн стає раковою пухлиною кримського суспільства. Сьогодні він не тільки видає себе за Почесного консула Держави Ізраїль в Криму, а ще й пересувається по Криму на Мерседесі за 140 тисяч доларів з українськими дипломатичними номерами «DP 321 001», порушуючи усі можливі правила, не зупиняючись при цьому на вимогу інспекторів дорожнього руху. На сьогодні штрафні санкції щодо авто Епштейна перевищують 10 тисяч доларів, але він не поспішає сплачувати рахунки –  безкарність забезпечує дружба.

Самим цікавим є той факт, що на цьому ж транспортному засобі одночасний громадянин України та Росії Ян Епштейн вільно перетинає український кордон та їздить Україною, з дипломатичними номерами неіснуючого Почесного консульства.

Виникає питання, хто забезпечує Яну Епштейну безкарність в Україні – корумповане керівництво держави, або Епштейн працює на ізраїльські спецслужби?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.