Наступні місцеві вибори - перевірка на міцність національно-демократичних сил

06 серпня 2015, 23:38
Власник сторінки
Голова Першотравенської міської організації Народного Руху України
0
45
Наступні місцеві вибори - перевірка на міцність національно-демократичних сил
Фото: AP

На моє переконання в Першотравенській міській раді нового скликання повинні бути молоді патріотично налаштовані депутати, з прогресивними поглядами й бажанням зробити наше місто кращим.

Зовсім мало часу відділяє нас від чергових місцевих виборів. Зважаючи на новий закон про місцеві вибори, багато політичних партій, навіть на рівні такого невеличкого містечка, яким є Першотравенськ, почали яскраво демонструвати свою активність. Не полишають надії залишитися при владі й бувші регіонали, а нині безпартійні та члени партії «Опозиційний блок». На сьогодні в Першотравенській міській раді їх переважна більшість, тим більш, якщо взяти до уваги представників побратима регіоналів Комуністичної партії України. Чи можемо ми, представники національно-демократичних сил, допустити, щоб бувші і нинішні регіонали продовжували панувати в нашому місті, за підтримки олігархічних приватних структур, відчувати себе господарями, нехтуючи принципами народовладдя.

А тепер про те, що відбувається в нашому місті більш конкретно, бо, на мій погляд, саме недостатня поінформо- ваність та почуття страху перед «господарями світу цього», знов і знов підштовхують людей віддавати свої голоси «регіоналам» й замаскованим під опозицію «народолюбам».

Протягом двох скликань мери-регіонали, разом зі своїми славнозвісними командами наше невеличке місто «розтягували по шматкам». Не рахуючись з інтересами громади, спішили привласнити найкращі земельні ділянки, будуючи свій власний бізнес, у той час, коли діти в школах і дитячих садочках місяцями не бачили м`яса та молочних продуктів, а місто поступово набувало вигляду депресивного населеного пункту.

А зараз, коли населення, своїм останнім вибором дало оцінку їх діяльності регіоналів, вони всіляко намагаються протистояти нині діючій владі. На сесіях міської ради блокується, або затягується прийняття вкрай важливих питань, які стосуються соціального захисту пільгових категорій населення, забезпечення життєдіяльності міста.

На моє переконання в Першотравенській міській раді нового скликання повинні бути молоді патріотично налаштовані депутати, з прогресивними поглядами й бажанням зробити наше місто кращим. Напередодні місцевих виборів закликаю усі національно-де- мократичні сили до об`єднання заради спільної мети – стабілізації ситуації в Україні, зміцнення й сталий розвиток нашої держави, і Першотравенська зокрема.

Максим ДЮМІН, Голова Першотравенської міської організації «Народний Рух України»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.