НОВИЙ ФОРМАТ ПОЛІТЖИТТЯ- СПЕРШУ- ФОРУМ, ПОТІМ- ВІЧЕ

22 липня 2015, 14:27
Власник сторінки
журналист
0
117
НОВИЙ ФОРМАТ ПОЛІТЖИТТЯ- СПЕРШУ- ФОРУМ, ПОТІМ- ВІЧЕ

Причому з'їзд- закритий, віче-навпаки- широко проаносоване... Як ви здогадалися, мова про Правий сектор. Теж вчора був на Майдані.

Спіймав себе на думці, що трохи скучив за такою масою патріотично налаштованих земляків...але, ліміт на пафос, мабуть, вже закінчується... Деякі тези виступаючих сподобалися, однак інші - перекреслювали весь конструктив своїх попередників. Так Павлюченко кажись казав про сто тисяч патріотів, присутніх на Майдані, тоді як за інформацією МВС- було до 4 тисяч людей. За моїми підрахунками, з врахуванням мігруючої юрби- постійно в центрі Майдану та навколо нього було від 6 до 7,5 тисяч, що не так вже й мало для липня- мертвого сезону в політиці...Але продовжу. Один з виступаючих- безпосередньо перед Ярошом- сказав - нам дозволу ніякого не потрібно- беремо під контроль адмінбудинки влади, арештовуємо Авакова, Порошенко...Однак сам Провідник (як його називають однодумці) навпаки запевнив, що його сила не буде вдаватися до насильницьких дій... Втім. - трансляцію з Майдану вели три або чотири ефірних тб, не рахуючи інтернет-тб та трансляцію за каналом Правого сектору на тому ж Ютубі, тож всі, хто хотів, все бачили та чули. За методом контрасту, все ж таки цікаво буде згодом дізнатися: яке саме ЦУ дав пан Сурков для федеральних каналів рос тв у справі висвітлення цього заходу...Однак більше цікавить суто внутрішнє питання: чи вдасться Правому сектору влаштувати по країні мережу ревкомів для організації проведення референдуму про недовіру владі і як саме цей процес буде кореспондуватися із внутрішньою ситуацією в Україні, у тому числі і в зоні проведення АТО?..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: референдум,Майдан Незалежности,недоверие,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.