Радикальні "патріоти"

29 травня 2015, 16:00
Власник сторінки
1
1134
Радикальні  патріоти

Народний депутат України свободівець Михайло Головко звернувся до Президента, спікера Верховної Ради, Генпрокурора та голови СБУ

Народний депутат України свободівець Михайло Головко звернувся до Президента, спікера Верховної Ради, Генпрокурора та голови СБУ щодо причетності заступника голови Сумської обласної ради Віри Лаврик та народного депутата України Олексія Ленського до антидержавної діяльності.

Віра Лаврик, займаючи посаду виконуючої обов’язки генерального директора ВАТ «Сумихімпром», довела до банкрутства це підприємство, хоча воно завжди було одним з бюджетоутворюючих у м. Суми.  Також Михайло Головко просить провести перевірку та вжити відповідних заходів реагування «по створенню Лаврик В. І. та Ленським О. О. контрабандних схем на кордоні України та Російської Федерації, а також їх діяльності, яка загрожує державній безпеці України і завдає значної шкоди державному бюджету».

Нагадаємо, що народний депутат Олексій Ленський є одним із фігурантів гучного скандалу, пов'язаного з виділенням ділянок землі та лісу у Київській області, котрі згодом були передані покійному сину Віктора Януковича – Віктору Януковичу молодшому.

Як і багато інших народних депутатів, перед виборами Олексій Ленський дуже багато обіцяв, але ознайомившись з інформацією порталу «Слово і Діло», розумієш, що він дійсно тільки вміє обіцяти, бо жодна з його обіцянок не виконана.

Продовжуємо і далі слідкувати за цими подіями.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Ляшко,Янукович-младший,Радикальна партія,Виктор Янукович,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.