Канал 1+1 підіймає рейтинги на фальшивих трупах Тиврівської ЦРЛ ?

06 травня 2015, 14:12
Власник сторінки
відеограф
0
121
Канал 1+1 підіймає рейтинги на фальшивих трупах Тиврівської ЦРЛ ?

До Комітету з питань люстрації, запобіганню корупції та відновлення прав людини УНА-УНСО Вінниччини письмово звернувся колектив та профспілковий комітет Тиврівської ЦРЛ Вінницької області.

У зверненні йшлося про їх обурення однобокою та упередженою позицією програми ТСН телеканалу 1+1, журналісти якої надали в ефір матеріал, у якому подано сфальшовані та викривлені факти, та прохання допомогти розібратись у ситуації і захистити добре ім'я лікувального закладу та його працівників. 

29.04.2015 р. голова Комітету з питань люстрації, запобіганню корупції та відновлення прав людини УНА-УНСО Вінниччини Катерина Савчук була присутньою на загальних зборах трудового колективу ЦРЛ та провела власне журналістське розслідування пов’язане з обставинами і причинами виходу в ефір скандального сюжету телепрограми ТСН телеканалу 1+1.
Як повідомили на зібранні члени колективу - 21.04.2015 року журналістами ТСН, за участі депутата районної ради Мідяного В.В. (член партії «Свобода»), був відзнятий матеріал про «кричущий» випадок у Тиврівській ЦРЛ, де йшлося про те, що пацієнт лікарні Материнський А.К. звинуватив головного лікаря нібито в тому, що той живцем помістив Материнського у морг, щоб потім продати на органи... Ви скажете - ідея для гостросюжетного блокбастера? Аж ніяк. Банальна «замазуха». Про що свідчить той факт, що «постраждалий» під час зйомок 1+1 намагався стояти на своєму, правда кожного разу помилявся в своїх поясненнях, при цьому помітно нервувавши. Як розповіли працівники лікарні, оператор ТСН вимикав камеру і припиняв зйомку у такі моменти. Однак навіть просте дослідження вказаного Материнським А.К. місця події взагалі виключає сказані ним слова – не міг він у такий спосіб потрапити до моргу, а якби і потрапив, то не зміг би самотужки покинути приміщення. Не потрібно бути експертом, щоб співставити сказане чоловіком з об’єктивною реальністю. Однак журналісти ТСН цього не зробили, як і не надали змоги працівникам лікарні спростувати неправдиві відомості.
Щоб не повторювати непрофесійної поведінки журналістів ТСН каналу 1+1 Катерина Савчук після участі в зборах трудового колективу ЦРЛ зустрілась і з самим Материнським А.К. Однак поспілкуватися з чоловіком не вдалося. Єдиний його коментар (дослівно) щодо скандалу зіркою якого він став: «Я і так вже опозорився...». Проте вдалося поспілкуватися з продавчинею магазину, де пан Материнський працює вантажником. Жінка не приховувала того, що Анатолій Казимирович небайдужий до алкоголю, навіть обмовилася про ймовірність чергового приступу «білочки» у той день. Однак знайомі пана Анатолія характеризують його, як добру, чуйну, довірливу людину. «Просто любить випити» - кажуть односельчани. 
Можливо все і можна було б списати виключно на оковиту, якби не одне «але». У ході детальнішого вивчення, виявилося, що це не єдиний випадок наклепу на працівників ЦРЛ та головного лікаря. І, як пояснюють члени колективу - є зацікавлені особи у ліквідації даної лікувальної установи. Як ми знаємо, як правило депутати від «Свободи» мають інколи бажання реалізувати свої наміри у неприйнятний та скандальний спосіб. Це, принаймні, хоч якось пояснює ситуацію. Загалом, випадок вельми цікавий. Одне можливо сказати точно - будь то рейтинговий ЗМІ, чи високопоставлений чиновник – нікому не дозволено так нахабно вводити в оману народ України.

Командир Крайової команди УНСО Сергій Чумак прокоментув цю подію так:

"Сьогодні УНА-УНСО захищає головного лікаря Тиврівської лікарні, бо він не дає знищити лікарню в Тиврові. В минулому він був регіонал, за що його місцева самооборона погрожує засунути в сміттєвий бак (доречі, однією із причин, яка стала причиною мого виходу з правого сектору було те, що від мене вимагали під час виборів до ВР засунути оксану калетних в сміттєвий бак. я відмовився. не тому що мені подобаються калетники. а тому що, український націоналіст не має права собі дозволити опускатися до такого рівня. Під час побудови Держави, дуже часто, не потрібно робити те, що хоче натовп). Так от, ми стали на сторону трудового колективу і головного лікаря в Тиврові для того, щоб зберегти людям лікарню. У нас таке суспільство, що багато, нині поважних і популярних осіб у свій час були не в тих партіях. Хтось від коньюктури, хтось - не від солодкого життя. Революція це саме той час, який дає всім шанс спокутувати свою вину. Хто не без гріха? Киньте в мене камінь."-Додав він. ...

Відео зборів тут- https://www.youtube.com/watch?v=B_KH0ztJPTs



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Винница,УНА-УНСО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.