Олігарх в законі повернувся в ряди простих олігархів

25 березня 2015, 11:41
Власник сторінки
Политолог
0
322
Олігарх в законі повернувся в ряди простих олігархів
Коломойський VS Порошенко

Третій етап війни найбагатших розпочався в ніч з 24 на 25 березня.

А сьогоднішній ранок можна охарактеризувати «Наша пісня гарна нова, починаємо її знову!». Коломойський написав заяву про звільнення, а Порошенко її підписав і подякував за співпрацю. Для цього була проведено відео та фото сесії в одному із золотавих кабінетів Адміністрації Президента.

·         В інформаційних джерелах Коломойського перемогу 2-го раунду здобуває співвласник «УкрНафти», позиціонуючи його, як масштабного гравця з хорошими навиками стратега.

·         В державних та пропрезидентських ЗМІ, Порошенко висвітлений бездоганним кадровиком та принциповим управлінцем.

·         В джерелах, які належать іншим олігархічним групам обидва герої найковарніші олігархи ХХІ століття - все на кшталт «Все будет Донбасс!»

·         В тих, які вважаються більш-менш незалежними проста констатація фактів, без інтриг та оголошування переможців.

Коломойський зняв з себе відповідальність очільника Дніпропетровської ОДА, що дасть йому більше вільного простору для подальшої корпоративної боротьби. Тепер в бій може піти важка артилерія «Приват Банк», яка може нашкодити звичайним громадянам, яких Президент звик вважати виборцями. Коротше кажучи він повернувся в ту позицію, яку займав перед мафіозною  владою Януковича.

Порошенко в свою чергу повернувся до сценарію будування своєї вертикалі влади на місцях. Чим і взяв особисту відповідальність за ситуацію на Дніпропетровщині. Збільшив кількість важелів впливу на прифронтовий регіон, що і змушує пильно приглядатися за подальшими його діями.

Прогнозовані наступні кроки, які будуть здійснені від обох олігархів і не тільки:

1.       Коломойський створить офіційну сторінку на facebook і розпочнеться 4-й етап цієї історії.

2.       Порошенко дасть наказ новому очільнику ОДА звільнити всіх чиновників, які пов’язані з колишнім губернатором .

3.       Сірі кардинали «Опозиційного Блоку» будуть намагатися посіяти паніку серед населення і реалізувати проект ДНР2.

4.       Голова СБУ продовжить тиск на людей Коломойського по справі вбивства офіцера СБУ Дмитра Манзіка.

5.       Філатов буде намагатися домовитись з колегами у Верховній Раді  про розслідування справи на рівні головного законодавчого органу держави.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Днепропетровск,Коломойский,Наливайченко,Порошенко,олигархи,Укрнафта,Ринат Ахметов,информационная война,украинские олигархи,Укртранснафта,Борис Филатов,Геннадий Корбан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.