В УНІВЕРСИТЕТІВ ВІДБИРАЮТЬ ЗЕМЛЮ, А ПРИВАТНІ КОМПАНІЇ РЕГІОНАЛІВ ДЕРЖАВНИМ КОШТО

25 березня 2015, 07:06
Власник сторінки
2
69

Руслан Демчак та Іван Мельничук – депутати від БПП, які вочевидь вже поділили землі аграрних державних вузів наразі активно пропагують скасування пільг на сплату земельного податку для університетів.

Руслан Демчак та Іван Мельничук – депутати від БПП, які вочевидь вже поділили землі аграрних державних вузів наразі активно пропагують скасування пільг на сплату земельного податку для університетів. Скасування пільг призведе до додаткових щорічних витрат навчальних закладів в обсязі більше 1 мільйона гривень..

Нардепи Іван Мельничук та Руслан Демчак хочуть забрати землі в аграрних вузах http://svobodaslova.in.ua/news/read/32504

Університети зобов’яжуть щорічно платити мільйони, яких у них просто немає, адже згідно із законодавством вони є неприбутковими бюджетними установами і ці гроші брати ніде. Депутати вирішили просто нагнути університети і поставити їх у таке положення, що вони змушені будуть добровільно відмовитись від усіх земель. А студентам, аспірантам, викладачам, які будуть проводити досліди на тих клаптиках, що залишаться, доведеться самотужки шукати кошти на сплату податку та нести вирощену ними картоплю та іншу продукцію на ринок і продавати, щоб заплатити податок за користування землею.

Схоже, що депутат від партії БПП Руслан Демчак не на жарт дбає про свій фінансовий стан. Заганяючи державні ВУЗи у глухий кут він водночас став грудьми на захист компанії, яка заборгувала державі мільярди! Для цього найпасивніший депутат Демчак навіть не полінився та написав законопроект № 2357, що дозволить його давньому дружку-регіоналу Володимиру Продивусу вберегти від банкрутства компанію «Мостобуд», яка виконуючи замовлення держави на будівництво та ремонт мостів винна їй більше 1 млрд! Зрозуміло, що таку послугу Демчак надає Продивусу не лише по дружбі, а за солідну фінансову винагороду.

Руслан Демчак хочет защитить главный бизнес-актив экс-«регионала» http://politrada.com/news/ruslan-demchak-khochet-zashchitit-glavnyy-biznes-aktiv-eks-regionala-/

Хотілось би поцікавитись у даній ситуації, куди дивиться Президент, якщо дозволяє членам своєї команди доводити до банкрутства університети, і рятувати приватні компанії регіоналів, які винні державі мільярди?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.