Професор повернув подяку прем’єру

15 березня 2015, 15:32
Власник сторінки
Сказатель правды
0
469
Професор повернув подяку прем’єру

Заслужений лікар України, почесний професор повернув прем'єру нагороду

Не дивлячись на фактичний провал «Батьківщини» на виборах 2014 року, Чернігівська область все ще залишається в руках команди Юлії Тимошенко. Як не дивно, прикордонна до країни агресора область майже рік залишається без голови ОДА. Користуючись цим, керівник Чернігівської обласної «Батьківщини» колишній нардеп Валерій Дубіль намагається не тільки не втратити свого вплину на область, а навіть посилити його. Фактично, нинішнє правління «Батьківщини» в області мало чим відрізняється від регіоналівського минулого. 

До речі, керівником обласної організації Партії регіонів був і залишається найближчий бізнес-партнер Дубіля - Анатолій Мірошниченко. Схоже ці «бізнесмени» почали вже давно розкладати яйця в різні кошики і «правильно» користуватися політичною ситуацією в країні.

В області і нині продовжують реалізовуватись схеми по відмиванню бюджетних коштів та отримання у власність різного роду комунального майна, шляхом політичних засобів тиску.

Найбільш резонансною подією останнього часу стало те, що поважна в Україні людина, професор, заслужений лікар України Василь Сергійович Зуб повернув подяку Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Цей вчинок Василь Сергійович мотивував тим, що однопартійці Тимошенко і, фактично, керівники області покривають різного роду злочинців. В даному випадку йдеться про злочинну діяльність головного лікаря Чернігівської обласної станції переливання крові, пана Герасименка. Враховуючи те, що Подяка видана далекого 2010 року, то можна лише уявити, до якого стану був доведений Почесний лікар, аби написати такого листа.

Давайте пригадаємо, що напередодні виборів «Батьківщина» оголошувала внутрішню люстрацію.  Очевидно, що цей крок був лише передвиборчим піаром, аби звернути увагу на політичний бренд ЮВТ, а на керівних посадах в партіях продовжували залишатися всі ті ж політикани, що вдало співпрацювали з регіоналами. Можна лише уявити скільки подібних фактів існує по всій Україні, але, скоріш за все, пані Тимошенко обирає партфункціонерів, котрі фінансують партію коштами сумнівного походження, а не виборців, котрі колись вірили у світлий образ  ЮВТ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,БЮТ-Батьківщина,Чернігівщина,Чернігівська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.