Десятки тисяч доларів на "чорнуху" для боротьби із конкурентами

04 березня 2015, 15:13
Власник сторінки
0
60

На сьогоднішній день в Україні існує більше півтисячі ресурсів, репутація яких носить відверто вірну назву «зливних бачків».

На народного депутата від Блоку «Петра Порошенка» Руслана Демчака, вже вкотре «ллється» чорнуха.  Причому активність чорнушників зашкалювала на передодні виборів, як 2012 року, так і 2014 року. Звинувачення без об’єктивних доказів про те, нібито Руслан Демчак проводив протизаконні угоди через фіктивних підприємців.

При цьому «автори» рясно публікують списки неіснуючих компаній, невідомих людей - «мертвих душ» та сфальсифіковані документи, які скоріше нагадують презентації зроблені студентами.  Але прикривають це безглуздя депутатськими зверненнями.

Звернувшись безпосередньо до Руслана Демчака, дізнаємось про те, що матеріали дійсно мають  наклепницький характер. Справа, виявилась введенням в оману фіктивними зверненнями до народних депутатів, які реагувати по стандартній процедурі.

У прес-службі Руслана Демчака в свою чергу зазначили, що від народних депутатів, що подавали депутатські звернення отримані листи із роз’ясненням та  вибаченнями.

На сьогоднішній день в Україні існує більше півтисячі ресурсів, репутація яких носить відверто вірну назву «зливних бачків». Аудиторія ресурсів не постійна та мізерна, але за рахунок того, що інформація псевдожурналістів роздувається через соціальні мережі, дозволяє статтям з цих ресурсів певний час жити в інтернеті.

Вартість «замовних кампаній» на таких ресурсах досягає десятки тисяч доларів! Під роздачу попадають як правило ті, хто має авторитет,  є лідерами думок. Замовників також легко прорахувати. Це як правило найближчі конкуренти по політичній арені.

Максимальна доступність до інформації значно скоротила кількість наївних людей, готових повірити фейковій інформації в ЗМІ.

Чорний піар є «зброєю», але головна проблема полягає в тому, що його використання не гарантує перемоги тому, хто вирішує застосовувати цю технологію проти своїх конкурентів. Люди, які ведуть нечесні перегони, врешті-решт самі програють.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.