Чому Яценюк дає Дечишину аж 3 дні на підготовку відповідей на очевидні питання?

20 січня 2015, 14:21
Власник сторінки
0
186

Боротьба за вплив на ринок електроенергетики між командами Прем`єра та Президента триває

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк проявив неабияку «оперативність» в питанні енергетичної безпеки України. Не пройшло й місяця після підписання ганебного договору №28 від 29 грудня 2014 року між ДПЗД «Укрінтернерго» та ТОВ «Центр здійснення розрахунків» (Крим) про постачання електроенергії для «споживачів Кримського федерального округу», як Арсеній Петрович дав доручення Міністрові енергетики та вугільної промисловості Володимиру Демчишину з вимогою «пояснити, чому такий контракт був підписаний всупереч інтересам України».

Цікаво те, що дана проблема була вперше висвітлена в статті «Енергетичний дефолт України» http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://www.epravda.com.ua/columns/2015/01/12/520841/ ще 12 січня 2015 року.

Незрозуміло, чому Яценюк дає Дечишину аж 3 дні на підготовку відповідей на очевидні питання?

Схоже, що боротьба за вплив на ринок електроенергетики між командами Прем`єра та Президента триває. На жаль, для українського народу користі з цього мало.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: энергетика,Укрэнерго,Минэнерго,Владимир Демчишин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.