Звернення «ультрас» вінницьких футбольних клубів до провокаторів

07 грудня 2014, 16:02
Власник сторінки
1
385

6 грудня у Вінниці була зроблена спроби перевороту місцевого значення.

Група приїжджих осіб паід орудою декількох місцевих провокаторів намагалася захопити приміщення Вінницької ОДА та дестабілізувати роботу державних органів влади.

Очевидно, що такі дії, в умовах відкритої агресії проти України з боку путінського Кремля, є відкриттям внутрішнього фронту проти нашої держави. Місцеві політикани, які у гонитві за рейтингом спонукали до дестабілізації навіть не спробували замислитися над тим, що їхні дії ведуть до поразки України.  Химерну «Вінницьку народну республіку» негайно почали «розкручувати» російські засоби масової пропаганди. Мир і спокій у нашій рідній Вінниці виявилися під загрозою.

Українські «ультра» стали головною силою Нації, яка вказала сепаратистам на їхнє місце в Одесі, Дніпропетровську та Харкові. Ми до останнього чинили опір у захопленому Донецьку.

Сьогодні ми не можемо залишитися осторонь подій у Вінниці.

Тому ми заявляємо – будь-яка наступна спроба дестабілізувати ситуацію у Вінниці та області буде розцінена нами як спроба державного перевороту з усіма наслідками для тих, хто намагатиметься її вчинити.

Запамятайте наші слова. Це – перше і останнє попередження.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.