Олександр Супруненко здобув перемогу в 216 окрузі

28 жовтня 2014, 08:54
Власник сторінки
0
46
Олександр Супруненко здобув перемогу в 216 окрузі

За попередніми результатами, в 216 окрузі (Дніпровський і Дарницький райони) перемогу на позачергових виборах до Верховної ради України здобув Олександр Супруненко, набравши 19897 (23.26%) голосів.

Друге та третє місце зайняли Ксенія Ляпіна (Народний фронт) та Олексій Кучеренко (Блок Порошенка), які набрали 19224 (22.48%)  та 19109 (22.21%)  відповідно.

«Брудні технології та наклеп опонентів на мою адресу не змогли вплинути на свідомих виборців, і моя перемога – це вибір киян», – про це заявив кандидат у народні депутати по округу № 216 Олександр Супруненко, пише КиевVласть.

Найбільшої підтримки Супруненко отримав в мікрорайонах ДВРЗ та Стара Дарниця, де свої голоси кандидату довірили 5379 (27.03%) виборців. Саме тут, Олександр Супруненко працював спільно з місцевим лідером Павлом Тесленко, які разом розробили програму розвитку мікрорайонів ДВРЗ та Стара Дарниця. Судячи зі змісту програми, вона орієнтована на вирішення місцевих проблем та спрямована на створення європейського рівня життя в районі. Беззаперечно, саме спільна робота між кандидатом, місцевим лідером та громадою в рамках програми розвитку - дала такий високий відсоток довіри виборців на цій території, що забезпечило перемогу Супруненку. 

«Разом з Супруненко ми організували ряд виїзних нарад, провели аналіз існуючих в районі проблем з залученням відповідних фахівців та науковців. В результаті ми визначили стратегічні напрямки розвитку мікрорайонів ДВРЗ та Стара Дарниця, які вирішуватимемо зі сторони роботи Супруненко у Верховній раді та нашої роботи у Київраді», - розповідає Павло Тесленко.

В зазначену програму Супруненка та Тесленка входить:
1) Медична реформа. Збільшення кількості професійних кадрів, оновлення медичного обладнання.
2) Реформування освіти. Реконструкція шкіл. Забезпечення необхідним інвентарем та меблями школи і садочки. Створення комфортних умов. 
3) Спортивний розвиток. Встановлення спортивних та дитячих майданчиків. Проведення спортивних змагань. Пропаганда здорового способу життя.
4) Вирішення проблем житлового господарства. Стабілізація тарифів за комунальні послуги. Докорінна зміна системи роботи ЖЕКів. Ремонти під’їздів, відновлення освітлення.
5) Вирішення інфраструктурних питань. Робота з проектування та будівництва другого виїзду з мікрорайону ДВРЗ. Реконструкції доріг та відновлення прибудинкового асфальту.

«Усі ці стратегічні питання є нашим планом дій, для створення європейського рівня життя в районі», - зазначив Тесленко.

«Я вдячний своїм виборцям за підтримку. Попереду ще багато важкої роботи. Я вірю, разом з вами ми доб’ємось поставленої мети та досягнемо цілей, які прагнемо», - розповів Олександр Супруненко. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.