Вибори закінчилися, але життя триває!

27 жовтня 2014, 10:08
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
120

Дякую за довіру, дорогі сусіди! Продовжимо разом працювати на благо країни, міста, району.

Ну от і настав довгоочікуваний ранок для моєї країни...
Наразі можна констатувати - вибори в Україні відбулися! Можна навіть сказати, що пройшли вони більш-менш демократично. Шкода тільки, що багато відвертих покидьків та "дітей Януковича" пролізло до цього парламенту. 
Радує, що на противагу їм, до Ради прийшли молоді політики нової формації, з кристалічно чистою репутацією та світлими помислами. Сподіваюся, вони будуть відповідати висоті поставлених завдань...

На виборчих дільницях дораховують останні голоси, в ОВК приймають протоколи, ЦВК їх активно обробляє, а свіжа інформація поступово з'являється на офіційному сайті. В штабах переможців піднімають келихи з шампаньким та святкують свою маленьку перемогу... В штабах тих, хто програв - тупо бухають 

Кажуть, свої поразки треба вміти визнавати. Безумовно! 
Але ми зовсім не програли! Навпаки - "Об'єднання "Самопоміч" має в Києві один з найкращих результатів по країні!  І це тільки початок...
Кияни нарешті розібралися, хто є хто, та зробили дійсно правильний вибір. Сподіваюся, незабаром в рідному Києві буде також переобрано міську раду і нарешті з'явиться нормальний адекватний міський голова. 
Але все це буде пізніше...

Наразі реально втомився, тому не буду чекати офіційних результатів і хочу зробити дві важливі речі на сьогодні:
1. Від всього серця щиро дякую своїм дорогим сусідам за підтримку та за кожен голос, відданий за мене 26 жовтня. Незважаючи на результат цих виборів, я залишатимусь працювати на окрузі та буду завжди на постійному зв'язку з мешканцями рідної Троєщини. Мій мобільний: 097-971-16-42. Телефонуйте в будь-який час.
2. Хочу також привітати свого політичного опонента на окрузі №213 Борислава Березу із заслуженою перемогою та побажати плідно працювати на благо Деснянського району, міста Києва, рідної України. Бажаю Бориславу дійсно не скурвитися в новій Раді та виконати всі свої обіцянки, щедро роздані мешканцям Троєщини напередодні виборів. Бориславе, ти, як і я, обіцяв вичистити владу від політичного сміття! Мені здається, що це все ж таки мають бути не пусті обіцянки! Гарантуй будь-ласка, що ти зробиш це та відчиниш нам всім двері до будівлі Верховної Ради, в разі такої потреби! А я допоможу! 

Я знаю, що так не прийнято робити в сучасній українській політиці - не прийнято вітати з перемогою свого політичного опонента і пропонувати спільно працювати на благо округу. Зазвичай, опоненти продовжують війну між собою, забуваючи про те, заради чого вони йшли на вибори і що обіцяли людям. В українській політиці не прийнято бути відкритим, чесним, справжнім...
Але...
Я прийшов в політику, щоб зробити її принципово іншою - відкритою, прозорою, справжньою... Я прийшов, щоб зруйнувати стереотипи.
Я візьму і зроблю це. Без зайвих слів - ділами довівши свою правоту.

Тепер можу з чистим сумлінням трохи відпочити та відіспатися. 
Думаю, що маю на це право. 

Побачимось та почуємось вже незабаром, дорогі мої! 
Всіх обіймаю!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Київ,Україна,Троєщина,Андреєв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.