Вибори 2014.

24 жовтня 2014, 23:11
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
1
87

Прошу киян зробити правильний вибір, за який потім не буде соромно!

Доброго часу доби, дорогі сусіди!
Завтра - день тиші. Час, коли ми можемо відпочити від політичної реклами та тись, за кого ж все таки голосувати. А в неділю всі ми прийдемо на виборчі дільниці. Багато хто ще не визначився зі своїм вибором і робитиме це безпосередньо у кабінці для голосування. Я дуже всіх прошу - за день, що лишився, особисто перевірте кожну політичну силу, кожного мажоритарного кандидата на своєму виборчому окрузі! Ми заплатили дуже дорогу ціну за нашу свободу і просто не маємо права зробити помилковий вибір!
Перед тим, як йти на виборчу дільницю, проаналізуйте кожного кандидата - хто чим займався, хто і що з себе представляє, так би мовити - "хто чим дихає". Пам'ятайте, що діяльність політика та кандидата в нардепи визначається не кількістю бордів, а реальними справами. Обирати на виборах треба тих, кого особисто знаєш по реальним справам. Перевірений спосіб – це самому включитися в справи свого району. Найкращий спосіб дізнатися за кого голосувати - самому стати активним громадянином. Тоді ви точно знаєте, хто жулик, хто тільки перед виборами вилазить на білборд, а хто є постійно разом з вами. В нормальних країнах саме так політиків і вибирають.

У мене немає можливості друкувати дорогу глянцеву поліграфію та наймати агітаторів по 200грн/день. Я не розвішую своє обличчя на білбордах та не купую ефіри на телеканалах. Я не обливаю брудом своїх конкурентів на окрузі, з посмішкою спостерігаючи, як вони тотально "мочать" одне одного, міряються рейтингами і з усіх сил намагаються довести, що саме вони най-най-най. 
Я веду свою кампанію чесно, в першу чергу, по відношенню до самого себе. 
Я веду свою кампанію, зустрічаючись з людьми у дворах та на перехрестях, спілкуючись особисто, віч-на-віч, дивлячись в очі своїм виборцям. 
Але Троєщина - величезний півмільйонний масив і дуже важко без матеріальих ресурсів донести до кожного його мешканця свою принципову позицію та програму дій.
Тому я прошу у Вас допомоги, дорогі мої сусіди по місту! 
Просто натиснувши "лайк" та зробивши перепост цього листа, ви не потратите багато свого часу, а от хорошій справі дійсно допоможите! Розказавши про мене своїм друз'ям, сусідам та знайомим, ви дасте можливість порядній людині стати депутатом. І у вас точно буде свій депутат у Верховній Раді. Це не означає, що через мене можна буде "робити справи", але це точно означає, що я буду допомагати вирішувати проблеми.

Будуть якісь питання - телефонуйте:
(097) 971-16-42; (093) 904-40-07;

Щиро Ваш
Юрій Андреєв - кандидат в народні депутати по виборчому округу №213 від політичної партії "Воля" та "Об'єднання "Самопоміч".
 
               


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Троєщина,Єгор Соболєв,Андрій Садовий,Самопоміч,Андреєв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.