Рекомендації по столичним округам!

24 жовтня 2014, 22:45
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
184

Варто дослухатися!

Рекомендації по столичним округам від громадського діяча та мого побратима Yaroslav Yurchyshyn! Варто дослухатися! Погоджуюся майже з усіма кандидатурами Ярослава, окрім округу №217. Вважаю, що там найбільші шанси зупинити покидька регіонала Столара має наш комбат Андрій Білецький. А в цілому - так, погоджуюся. 
Публікую у себе в блозі без скорочень. Отже:

‪#‎ВибірЄ‬ київські округи апдейт

211 округ (Голосіївський район) 
Рекомендація – Микола Даневич Працював з ним по громадській діяльності ще у 2006-2008 рр. Справді намагається дослухатися до громади, залучати її до вирішення питань. 
Не рекомендую – Євген Рибчинський. Митці мають творити мистецтво, а не шоу з політики. Андрій Черних – «шістка» Дмитра Табачника в Міносвіті часів Підарешта.

212 округ (Дарницький район)
Рекомендація - Tetiana Montian Ексцентричність та чорноротість це, звісно, дуже погано. Але кращого експерта в ЖКГ я, напевно, не знаю. Плюс по решті кандидатів… Якщо ну ніяк, через випади проти Майдану та інші смертні гріхи - Любомир Чорній від Сили людей. Шансів не багато, але проголосуєте за нових і незаплямованих
Не рекомендую – Володимир Гончаров, інтерфейс Герег, один з керівників «Еріцентру». Показов – БПП та Батьківщина конкурентів не забезпечила.

213 округ (Деснянський район)
Юрій Андреєв від Волі-Самопомочі, якщо обираєте молодість, або Володимир Яворівський, якщо досвід. 
Не рекомендую Анатолія Карпенка (не розумію навіщо бізнесменам районного масштабу в парламент, от хоч вбий не розумію). По Бориславі Березі промовчу, дуже багато білих плям і ну не вірю я в халіфів за годину...

214 округ ( Дніпровський район)
Рекомендація – Віктор Чумак Навіть не зважаючи на партію, яка його висунула. Мало хто з діючих депутатів зробив стільки, скільки він. І не лише в боротьбі з корупцією.
Антирекомендацій немає, бо всі решта куди слабші і, скоріше, просто відбувають номер.

215 округ ( частина Дніпровського та Деснянського районів)
Рекомендація – Вадим Васильчук Спасівець, один з комендантів першого Майдану біля Стелли, той що без партійних прапорів. Знаю мінімум з часів Помаранчевої, за цей час тільки позитивні відгуки про роботу.

Не рекомендую – незрозумілі представники незрозумілих громадських ініціатив.
216 округ (частина Дарницького та Дніпровського районів)
Рекомендація – Ксенія Ляпіна Показала себе в раді достатньо добре + чи не єдина, яка може перемогти «пацанчіка Черновецького» Супруненка.
Не рекомендую – Супруненко Олександр. Риг, голосував за закон «Про засади мовної політик», намагався викрасти у киян книгарню «Сяйво», купу комунальних підприємств «Київхліб», «Київмлин», тощо. Голос за нього – зрада України.

217 округ (Оболонський район)
Рекомендація – Руслан Руденко Знаю по реальній допомозі АТО. Перетиналися по київським виборам та подіям на Майдані – позитивні враження та бажання працювати на зміни. Хто хоче експериментнутиАндрій Білецький. Дуже цікава особистість, бойовий комбат, хоч попередня політична риторика досить специфічна . Але є вибір - або громактивіст з досвідом бізнесу, або комбат. Головне визначитися завчасно.
Не рекомендую – Вадим Столар. Риг, голосував за закон «Про засади мовної політик». Не подав жодного законопроекту, жодної правки, виконував роль ригівського бойовика в парламенті. Причетний до афери «ЕлітаЦентр».

218 округ (частина Святошинського та Оболонського районів)
Рекомендація – Роман Михайлов Працював з ним на київських виборах та по лінії «ДемАльянсу». Загалом – класно було б щоб такі люди були в кожному окрузі.
Не рекомендую – першого тітушковода Олега Калашнікова. Це епічно, що цей Царьов київського розливу ще на вибори йде.

219 округ (Святошинський район)
Рекомендація – Володимир Бондаренко Не все в діяльності пана Володимира мені подобається, але багато є й корисного. І він чи не єдиний який може перемогти Третякова.
Не рекомендація – Олександр Третяков. Любий друзі, корупціонер і взагалі – я проти повернення 2004 року і війн у демократичному таборі. Тому не варто підтримувати ні особисто ЮВТ, ні «любих друзів» з ким би вони не йшли.

220 округ (Подільський район)
Рекомендація – Oleg Kocherga Захисник Вітряних гір від незаконних забудов і при цьому успішний. Пластун, мій колега по «Ордену залізної остроги», боєць 15 сотні Самооборони. Дужу рекомендую. Мав ще одну рекомендацію, але вже дуже нав’язлива реклама у кандидата, тому лише Олег.
Не рекомендую – Дмитро Гордон. Не прихильник ні видання, ні ТБ-діяльності, ні політичного «шляху». Фіщенко Іван – не може партія влади виставляти невідомих діячів, бо це виглядає як злив округу.

221 округ (Печерський район, частина Солом’янського)
Рекомендація змінилася – Леонід Ємець. Послідкував за ним - готовий на співпрацю заради досягнення спільних результатів. Плюс він єдиний, який може перемогти не рекомендованих.
Не рекомендую – Ганна Гросу, мати Аліни. Якщо вона дозволила таке зробити з власною дитиною…Страшно подумати що з чужими дозволить зробити. Також не рекомендую Олександру Павленко від БПП. Тільки Бережної позбулися, друзі, давайте не будемо на граблі наступати.

222 округ (Солом’янський район)
Рекомендація – Artem Stelmashov. Системно працює по округу, перетиналися в громадсько-політичній роботі. 
Не рекомендую – Дмитро Андрієвський. Зараз у районі він контролює все. Тому якщо ще й в Раді буде його представляти – можна Солом’янську народну республіку Андрієвського оголошувати. Даремно ми виганяли кума Табачника Луцького з Солом’янки, щоб знову на ті ж граблі наступати?

223 округ ( Шевченківський район)
Рекомендація – Юрій Левченко.Просто не можна пропустити‪#‎КривавіГречкосії‬ Пилипишина. Тому прохання до цих кандидатів – зробіть гідний крок, як це зробив Омельянчук Олексій відДемократичний Альянс, зніміться на користь Левченка. Хто цього не зробить – допомагає прислужнику режиму прийти до влади.
Не рекомендація – ПИЛИПИШИН. Єдиний «кривавий гречкосій», який голосував 16 січня за диктаторські закони на округах Києва. Голос за нього – куля в солдата в АТО.

П.С. Це все суб'єктивні думки, просто багато людей питаються за кого голосувати. Тому щоб не писати індивідуально – хай тут повисить. Але рекомендую лише тих з ким перетинався і результат кого або гарантую, або гарантую те що результат буде з часом. 

П.П.С. Вибір - справа особиста. Тому це навіть не так рекомендація, як ще одна думка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Київ,вибори,мажоритарні округи,кандидати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.