Радикалізм, як шлях до оновлення суспільства

22 жовтня 2014, 23:38
Власник сторінки
0
95

Сучасна постреволюційна ситуація в Україні вимагає не просто патріотизму та рішучих дій, а насамперед радикалізму. Ідучи лише шляхом всезагальних радикальних змін на всіх рівнях суспільства ми зможемо вивести Україну з кризи. Радикалізм як процес, а не як доконаний факт – ось єдиний шлях оздоровлення суспільства.

На порядку денному стоїть питання викорінення залишків режиму Януковича, та тотальне оновлення влади. Це вписується в тактичне завдання Радикальної партії. Проте за цим необхідним етапом має йти наступний – зміна не просто влади, заміщення одних прізвищ іншими, а перебудова, яким би заїждженим не було це слово, всієї системи влади.

Ви знаєте, що парламент – це дзеркало суспільства. Сьогодні наша команда крок за кроком відбирає тих людей, які здатні тримати удар. Наша команда впевнено стоять на ідеологічних позиціях.

Зараз людям доводиться відстоювати не тільки ідеї, а життя. Саме тому Радикальна партія активно долучилась до цієї боротьби, згуртовуючи навколо себе самих активних представників суспільства.

Але не минулій ні нинішній владі категорично не вигідна радикалізація суспільства. Вона нікому не вигідна. Краще бути багатим та спокійним, ніж безправним, знедоленим та радикальним. Але влада сама генерує сьогодні радикалізм суспільства своєю бездіяльністю та жадібністю та, в той же час, не знає, як від нього захиститися. Тому і поливає лідера Радикальної партії брудом, сподіваючись таким чином похитнути віру людей. Але, вони знову прораховуються, суспільство яке бачило Революцію Гідності, же не буде бездумно дослуховуватись до тих, хто знову обіцяє їм «золоті гори» останні 15 років. Хочеться запитати: «Хто або що заважало вам розбудовувати країну раніше? Чому ви віднайшли шлях до процвітання саме зараз, а не десять років тому???».

Саме через такі обіцянки суспільство і радикалізується, бо вже стомилось від влади брехунів та хабарників, які від виборів до виборів пролазять до парламенту під різними прапорами партій.

Ми знаємо, що зміни розпочнуться одразу після нашої перемоги і нас не зупинити!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,радикалньа партія олега ляшка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.