Що відбувається поки місто спить...

05 жовтня 2014, 19:23
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
472

ФОТО + ВІДЕО

Ніч з суботи на неділю провів у Печерському суді, де обирали міру запобіжних заходів затриманим патріотам з "Айдару... А затримали наших хлопців тільки за те, що вони разом зі своїми побратимами зловили та доправили до Києва терориста, бандита, одіозного ЛНРівця Павла Малишева.
Вдумайтеся лише в ці слова...

Цього разу наче все обійшлося і наших затриманих патріотів відпустили під заставу 24 тис грн кожному. Слідчі дії тривають...


А от беркутівця, який підозрюється в розстрілі 39 учасників акцій протесту на вул. Інститутській, кілька днів тому відпустили без будь-якої застави...

Я вже нічого не розумію. Це вже якесь страшне дежавю...
"Сдается мне, что мы на пороге грандиозного шухера!"

З вашого дозволу скажу ще кілька слів в контексті останніх подій із затриманням патріотів з батальйону "Айдар". Реально накипіло.

Сьогодні вночі можна було спостерігати цікаву картину - крім небайдужих киян в залі суду були присутні люди в камуфляжі - побратими затриманих патріотів прийшли підтримати своїх бойових товаришів. Прийшли без зброї. Поки що...


Палаючі автомобільні покришки, звуки тисяч ломів, якими люди розбирають брущатку, намети на центральній площі країни... - всього цього вже не буде!
Наступний Майдан просто не встигне зібратися - патріоти з добровольчих батальйонів вирішать все набагато швидше. Навіть незважаючи на те, що деякі їх комбати можуть бути по іншу сторону протистояння.

Просто комусь треба буде вчасно відкрити нашим хлопцям двері у ВР...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,революція,справедливість,печерський суд,Батальон Айдар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.