Чи варто виборцям Полтави голосувати за такого кандидата?..

05 жовтня 2014, 16:35
Власник сторінки
журналист, борец с лохотронами.
0
664
Чи варто виборцям Полтави голосувати за такого кандидата?..

Сергій Чередніченко обіцяє полтавцям займатися тим, чим раніше ніколи не займався...


СТАРТ. Бажання, плани, обіцянки.

Листопад 2007 року. Котеджне містечко «Баварія». ТОВ «Монолітінвестбуд-Полтава», директор - Чередніченко Сергій Іванович.

http://gazeta.ua/articles/poltava-newspaper/_najdorozhchij-budinok-na-poltavschini-maye-tri-spalni/190242
 



http://b2btoday.com.ua/id/3586851


 
7-річна історія виконання планів та обіцянок. ФІНІШ.

31.07.2008р. для будівництва котеджного містечка «Монолітінвестбуд Полтава» бере в кредит у ВАТ «Морський транспортний банк» 368 609 доларів США.

22.11.2010р. в результаті порушення кредитором графіку платежів, по судовому позову банку, Ленінський районний суд м. Полтава виносить рішення про стягнення простроченої заборгованості, пені та штрафу.

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/13429806


 
21.01.2014р. Господарський суд Полтавської області визнає ТОВ «Монолітінвестбуд Полтава» банкрутом.

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/36752104


 
Крім документально підтверджених боргів, у Сергія Івановича є ще дуже багато грошових зобов’язань, взятих у людей під своє «чесне» слово. Це кошти довірливих інвесторів, які мріяли жити в суперсучасному європейському будинку, обіцяному в 2007-му році.Це кошти компаньйонів по бізнесу, які Сергій Іванович вклав у «супервигідні» інвестиційні проекти, що закінчувались купівлею нового авто або туристичною поїздкою за кордон. Це кошти, які Чередніченко не виплатив будівельникам того ж котеджного містечка. Але, не зважаючи на невдачі фінансового плану, особисто собі, наш герой будиночок в «Баварії» побудувати встиг.
     
     

В своїй передвиборчій програмі кандидата в народні депутати, Чередніченко Сергій Іванович пише, що йде у владу не для того, щоб констатувати чужі помилки. Має чіткий план дій і виконає його, зробивши все для країни та співвітчизників.

Цікаво буде звернути увагу на те, як наш кандидат втілював в життя свої плани в минулому.

Біографічні дані (діяльність)

Результат діяльності

З 1991 по 1995 рік — навчався в Лохвицькому медичному училищі, котре закінчив з відзнакою, та отримав спеціальність «Лікувальна справа». 1995 рік — студент Української медичної стоматологічної Академії. Закінчив у 2001 році.

Після 10-ти років навчання, бути лікарем не захотів.

З 1994 року по 2008 рік — приватний підприємець (14 років)

Після 14-ти років підприємництва, успішним бізнесменом не став.

З 2008 року — заступник начальника Полтавської обласної інспекції з контролю якості лікарських засобів. 2009 рік — Перший заступник начальника Полтавської обласної інспекцї з контролю якості лікарських засобів. З 2011 року — головний спеціаліст сектору Державної служби з лікарських засобів у місті Києві. З 2012 року по 2013 рік — начальник Державної служби з лікарських засобів у Львівській області

Після 5-ти років державної служби, працювати чиновником не зміг.

З жовтня 2013 року один із ініціаторів створення об’єднання громадян «Відродження Полтави». З вересня 2014 року – кандидат в народні депутати.

Тепер питання: Як цей невдаха може стати гарним політиком та слугою народу?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Выборы,Полтава
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.