Свобода із запахом Симоненкової "Іскри".

23 вересня 2014, 16:39
Власник сторінки
0
84
Свобода із запахом Симоненкової  Іскри .

Политики

Одні "Свободівці" гинуть на передовій, другі фінансово співпрацюють із комуністами.
Фото будиночка який продав депутат ВР України член політради "Свободи", борець із Ленінами, Мірошниченко Ігор Михайлович.
У будинку знаходиться редакція газети  КПУ Київський вісник".
ГО " НЕ мовчи" може надати аудіо запис де голос дуже схожий до Мірошниченка І.М та його бізнес партнера Бутирського Олександра розповідає, як і через кого вони зробили фінансову оборудку з комуністами.
Слава героям небесної сотні, ганьба політичний "свободіським повіям"
Лист до Тягнибока О.Я.

Голові фракції, ВО «Свобода»

 Тягнибоку О. Я.

вул Грушевського, 5

Київ  01008

Ореста

  

 

 

                            Шановний  Олеже  Ярославовичу!

        Дякую  вам за оперативну відповідь ( вихідний № 04-04/9-785)  на моє звернення  від 20.06.2014 .

У своєму листі відповіді ви пишете, що надали вичерпну відповідь на моє звернення, але це  м’яко кажучи не відповідає дійсності,   ваш побратим пані Фаріон, (яку дуже поважаю за її принципову громадянську позицію, яка не побоялась через п’ять місяців визнати, що була у лавах КП СРСР задля можливості займатись науковою роботою), на таку відповідь сказала би, «що ви брешете, як російський  журналіст Дмитро Кисельов, який  є  наступником «обдарованого» вчителя Гебельса.

Враховуючи те, що ви виховувались у родині священика, який відсидів у Сибірських таборах десять років і для вас чесність, порядність та принциповість прищеплювалась із молоком матері, наполегливо прошу вас  надати відповідь на такі питання:

1.                               Чому лавах ВО «Свобода» перебуває людина, яка фінансово співпрацювала із ворогом українського народу Комуністичною Партією України, а саме із редакцією газети КПУ ( Київський вісник), копії угод я вам надсилав, є також є аудіо запис де Мірошниченко І.М. та його фінансовий партнер по сумісництву помічник народного депутата  від ВО  “Свобода” Олександр  Бутирський,  розповідають деталі  (через кого, прізвища та посади тощо), як відбувалась співпраця із КПУ ( готовий надати вам копію цієї розмови). Така співпраця із Комуністами є блюзнірством  та викликом

 

 

перед сімями загиблих  рядових членів ВО «Свобода» та суспільством, яке прогнало цю бандитську владу.

2.                               Готовий надати вам копії підроблених документів, земельних, будівельних махінацій члена Вашої партії «Свобода», які засвідчують про його співпрацю із бандитською колишньою владою, що давало йому змогу за великі хабарі порушувати чинне законодавство.

3.                               Псевдо журналістська діяльність  Мірошниченка І.М. на телеканалі ICTV, а саме розміщення комерційної «джинси» у спортивних новинах,  яку в продовж 8 років Мірошниченко І. М. разом із Бутирським Олександром розмістили у спортивних новинах телеканалу на суму близько 600 тис. доларів США. Готовий надати вам відо та електронні листи від Мірошниченка І.М. де мова йде про розміщення джинси  у спортивних новинах. При цьому до цієї так званої журналістської практики було залучено кума пана Бутирського, пана Олтаржевського Дмитра, який використовуючи своє службове на той час, допомагав ці плани реалізовувати.

Серед  вихід спортивного сюжету про юнацький турнір  із водного полу під патронатом ВО «Свобода» , який був розміщений у спортивних новинах телеканал «ІСТV» із відеорядом політичної символіки у 2008 році.

Враховуючи наведені вище вказані факти, прошу підняти питання про доцільність перебування Мірошниченка І.М. у лавах партії «Свободи», та позбавлення депутатського посвідчення, яке він отримав по партійному списку ВО «Свобода» .

Ленін таких політиків називав  рос.« политическая проститутка», пані Фаріон таких політиків називає «політичне курво».

Сподіваюсь отримати відповідь на свого листа, без порушення закону «Про звернення громадян», також залишаю за собою право  на оприлюднення часткове або повністю мого листування із Вами у  ЗМІ.

 

 

 

 

Слава Героям Небесної сотні, ганьба  політичним курвам.

Не повторюйте долю Петра Симоненка.

 

Р.S.  Особа яка надає недостовірну або не правдиву інформацію  на Депутата ВР України, несе  правову  відповідальність згідно чинного законодавства України.

 

 

 

 

 

До свого звернення надаю копії наступних документів:

  1. Лист на ваше імя  від 20.03.2014 -    2 арк.
  2. Лист від 26.06.2014 року -  3  арк.

 

 

 

04.08.2014                                                                    


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.