Справжню Незалежність ми відчуємо на руїнах Кремля

01 вересня 2014, 15:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
163

75 років тому почалась Друга світова війна


Україна – постраждала понад усе. Але українці здобули перемогу. Прикро, що не для себе, а для нічим не кращих за нацистів сталінських загарбників…

Сьогодні Путін, як тоді Гітлер (символічно, що обидва – карлики), розпалює Третю світову війну. Фактично вона вже почалася. Фрау Меркель-Ріббентроп свого адольфа в родном отєчєстві не знайшла. Тому звернула увагу на Путлера… Пристосуванець Олланд геть забув про ганьбу своєї нації у Комп’єнському лісі.

Гірко, але Україна знову має найбільші втрати. Але ми знов вирвемо з грудей у ворога перемогу. Цього разу – для себе. Кремлівська пропаганда вже на нас не діє.

І на руїнах Кремля ми відчуємо свою справжню Незалежність. Бо мир буває тільки після перемоги. Слава Україні! Смерть окупантам!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кремль,Ляшко,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Путін,війна,незалежність,Друга світова війна,Ляшко РПЛ,схід,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.