Вибори не за горами!

29 серпня 2014, 12:40
Власник сторінки
Студент, блогер
0
118
Вибори не за горами!
Радикальна Партія Олега Ляшка (Савченко Андрій)

Обов’язок кожного Українця!

Доброго дня!

Обов’язком кожного Українця, кожного патріота - піти працювати на вибори. Вибори цього созиву викидають половину кацапських зрадників із Верховної ради, а Путіна позбавлять агентів впливу в ній! Путін почав агресію щоб зірвати вибори! Йти і працювати! Йти й голосувати! Голосувати за справжніх патріотів, за Українців, які не будуть працювати на мільйонерів, а будуть працювати на Український народ!

Вважаю, що гідним кандидатом є Олег Ляшко, та його радикальна партія! Він справжній Українець. Ніхто з нащих політиків не спілкується виключно на Українській мові, хоча і повинен би...  Ніхто із наших політиків не є настільки близьким до народу! Ніхто з наших політиків не чує народ.

 Вважаю, що країні потрібні радикальні зміни! Країні потрібні радикали, які будуть працювати на народ, на країну, а не на олігархів! Будуть думати за країну, а не за свою кишеню! Тільки Ляшко зі своєю командою, на мій погляд, зможе радикально змінити країну! Підняти економіку, сільське господарство, промисловість, сформувати міцну і нездоланну Українську армію, яка зможе не тільки захищати свою країну, але й допомагати союзникам!
Дякую за увагу!

Слава Україні!

Андрій Савченко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Савченко,радикальна парітя олега ляшка,парламентські вибори,Вибори народних депутатів України,вибори до Верховної Ради
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.