Чергове політичне вбивство?..

28 серпня 2014, 10:01
Власник сторінки
Бізнес-тренер
0
95
Чергове політичне вбивство?..

Валентину Семенюк-Самсоненко знайшли мертвою у власному будинку.... Одразу скажу, що у версію самогубства не вірю!

Я знав її та особисто з нею спілкувався минулого тижня. Востаннє у п’ятницю ввечері. Зараз буде багато версій, але скажу про те, що мені відомо. Не могла ця жінка себе застрелити. Не той у неї психотип. Вона не самогубця! Скоріше вона сама могла "вбити" кого завгодно - боєць за натурою та світоглядом! Хто знав її, той зі мною погодиться без вагань. І от ще одне - вона будувала серйозні плани на ці вибори! Звісно, через ситуацію у Соцпартії, а саме - низький партійний рейтинг та судову тяганину між Рудьковським та Устенко за керівництво у партії, котра фактично виключає будь-яку можливість участі цієї політичної сили у перегонах 2015 року, Семенюк-Самсоненко могла розраховувати лише на мажоритарку!

А тепер найцікавіше!!!

Йти вона збиралась по тому округу, де раніше працювала з колективами підприємств у захисті їх прав та мала б хоч якусь базову підтримку з перспективою нарощування електоральних симпатій. Усі ж чудово розуміють, що на виборах дуже важко вибороти мандат, не уклавши бодай кількох політичних домовленостей... Такі нині реалії!

Знаючи, що раніше Валентина Петрівна доволі багато працювала у східних регіонах, зокрема на металургійних, хімічних та інших гігантах Донбасу мені було дуже важко припустити, що вона обере там мажоритарний округ. Причини пояснювати не варто. Західна Україна через її ідеологічну приналежність до політичної сили лівого спрямування для неї була б теж доволі безперспективною.

Інша справа Північ та Центр і, зокрема, Вінниччина!

Думаю ні для кого не секрет, що Семенюк-Самсоненко довгий час працювала з агропідприємствами нашого регіону. Для прикладу "Іллінецьке". На запитання чи не має вона планів на Вінницькі округи, Валентина Петрівна однозначну відповідь не дала. Лише заявила, що остаточно визначатиметься вже після розпуску парламенту, який вона чекала на понеділок. Президент розпустив парламент у неділю…

Друзі, хочу щоб ви одразу зрозуміли, що Я НІЧОГО НЕ СТВЕРДЖУЮ! Висновки робіть самі...

Я висловлюю єдине переконання – це не самогубство!!!

Також хочу запитати, чи вірите ви у розкриття обставин її смерті, адже нині ми живемо при демократичній владі у майже правовій державі з правоохоронною системою, котра "твердо стала на рейки реформування"?

P.S. Для повноти картини варто також додати, що окрім переконаної соціалістки, вона була лідером доволі потужного жіночого руху та повноважним представником ГО "Український вибір"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Семенюк-Самсоненко,вбивство,Вибори народних депутатів України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.